Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ-Ντεσπόντοφ: Πλασμένοι ο ένας για τον άλλον

Δημοφιλή

Λίγο μετά την απόκτηση του Κίριλ Ντεσπόντοφ από τον ΠΑΟΚ, θεσμικό στέλεχος του Ολυμπιακού σχολίασε δημόσια με στόμφο στα όρια της έπαρσης, πως οι ερυθρόλευκοι επέλεξαν να πάρουν τον Όλα Σολμπάκεν και όχι τον Βούλγαρο, διότι ήταν ιεραρχικά πιο πάνω στην δική τους αξιολόγηση για την θέση του δεξιού εξτρέμ.

Μερικούς μήνες μετά, ο Νορβηγός διακόπτει πρόωρα τον δανεισμό του και επιστρέφει άρον-άρον στην Ρόμα δίχως να προσφέρει το παραμικρό (αυτός που αποκτήθηκε ως δεξιός εξτρέμ, απέναντι στον ΠΑΟΚ έπαιξε ως αριστερός μπακ!), την ώρα που ο Βούλγαρος χωρίς να φορτσάρει, έχει φτάσει αισίως τα 7 γκολ και τις 10 ασίστ και πάει για double-double από τον Ιανουάριο κιόλας!

Η ποδοσφαιρική αξιολόγηση είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό και πολυπαραγοντικό ζήτημα. Αν ο Ολυμπιακός έκρινε πως ο Σολμπάκεν ήταν καλύτερος παίκτης και πιο ταιριαστή επιλογή σε αυτό που ήθελε να παίξει, τότε προφανώς και είναι λάθος. Το σίγουρο είναι πως ο Βούλγαρος θα πρέπει να ευλογεί την ώρα και την στιγμή που μία ομάδα που ρολάρει τόσο καλά, βρέθηκε στον δρόμο του.

Ο καλός Ντεσπόντοφ βοηθάει τον ΠΑΟΚ να ανέβει ένα επίπεδο, του δίνει εύκολα, άκοπα νούμερα που πέρσι έμοιαζαν βουνό. Ο καλός ΠΑΟΚ βοηθάει τον Κύριλλο να μοιάζει δύο κλάσεις ανώτερος από ότι θα έδειχνε πιθανώς σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κουρτουά η… επιστροφή!

Μετά από 9 μήνες απουσίας, ο Τιμπό Κουρτουά αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με...

Στην ίδια κατηγορία