Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Παγκόσμιος ο Ντεσπόντοφ

Δημοφιλή

Εκ των πρωταγωνιστών για τον ΠΑΟΚ έχει αναδειχθεί ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ δεδομένου πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, έχοντας ως τελευταίο δείγμα «γραφής» του την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, προσυπογράφοντας με δύο προσωπικά του τέρματα το τρίποντο… κορυφής στη βαθμολογική κατάταξη της Stoiximan Super League. Αναφορικά με τα στατιστικά που έχει στην παρούσα φάση, μετρά 11 γκολ και να έχει δώσει 10 ασίστ με τη φανέλα του Δικεφάλου.

Επιτεύγματα εντυπωσιακά, με τον ίδιο ωστόσο να σημειώνει συνεχώς πως ακόμα δεν έχει βγάλει στο γήπεδο τον πραγματικό του εαυτό και να ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον πήχη αναφορικά με την απόδοση του εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Άξιο αναφοράς είναι πως με βάση το transfermarkt οι αριθμοί του, του δίνουν μια θέση στους κορυφαίους του κόσμου τη δεδομένη στιγμή!

Πιο συγκεκριμένα, με τα 11 γκολ και τις 10 ασίστ που έχει δώσει βρίσκεται στη θέση νούμερο 25 παγκοσμίως αναφορικά με τους παίκτες που σκοράρουν και δίνουν ασίστ τη φετινή σεζόν. Μάλιστα, σύντομα ο παίκτης του ΠΑΟΚ θα ανέβει κι άλλο στη σχετική λίστα, καθώς ακόμα δεν έχουν ενημερωθεί οι ασίστ του!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σοκ στην Παρί Σεν Ζερμέν με Ερναντέζ

Πολύ σοβαρός αποδείχτηκε ο τραυματισμός του κεντρικού αμυντικού της Παρι Σεν Ζερμέν, Λούκας Ερναντέζ. Ο 28χρονος στόπερ, τραυματίστηκε στην χθεσινή...

Στην ίδια κατηγορία