Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Η κορυφή χωράει μόνο τον ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Τούμπας επί του Παναθηναϊκού με 2-1, μένοντας μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Ντεσπόντοφ, που πέτυχε και τα δύο γκολ του ΠΑΟΚ.

Στο 19΄ το σουτ του Μπακασέτα έφυγε ψηλά άουτ, ενώ στο 37΄ το γκολ του Κουλιεράκη ακυρώθηκε ως οφσάιντ, κατόπιν χρήσης του VAR.

Στο 43΄ του ντέρμπι της Τούμπας ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ. Σε μια υποδειγματική αντεπίθεση ο Τάισον έβγαλε στον Ντεσπόντοφ κι αυτός από θέση έξω δεξιά νίκησε τον Ντραγκόφσκι.

Στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους ο Κοτάρσκι έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Αράο.

Στο 50΄ ο Μπακασέτας κέρδισε πέναλτι από τον Τάισον (ο 32χρονος Νορβηγός Ροχίτ Σάγκι κλήθηκε από τον διαιτητή VAR να δει τη φάση) και ο νεοαποκτηθείς χαφ του Παναθηναϊκού νίκησε τον Κοτάρσκι, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 54΄ ακυρώνεται γκολ του Μουργκ, που υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και δύο λεπτά αργότερα ο Τάισον ξεπέρασε τον Βαγιαννίδη, έκανε το γύρισμα για τον Ντεσπόντοφ, ο οποίος έκανε το 2-1.

Στο 64΄ ο Ντραγκόφσκι έδιωξε το σουτ του Μουργκ και στο 70΄ ο Κοτάρσκι εξουδετέρωσε το πλασέ του Μπακασέτα.

Στο 74΄ το σουτ του Κωνσταντέλια έφυγε άουτ, ενώ στο 80΄ ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ντραγκόφσκι, που έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 85΄ ο Κοτάρσκι έκανε την απόκρουση του αγώνα, νικώντας σε τετ α τετ τον Μλαντένοβιτς. Τέλος, στις καθυστερήσεις ο Γεντβάι αστόχησε από καλή θέση.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ (88΄ Σβαμπ), Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ (71΄ Ζίβκοβιτς), Μουργκ (78΄ Μάρκος Αντόνιο), Τάισον (71΄ Κωνσταντέλιας), Τόμας (88΄Τζίμας).

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης (64΄ Λημνιός), Γεντβάι, Ούγκο (46΄ Τζούρισιτς), Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Αράο, Μπακασέτας, Μαντσίνι (89΄ Βιλένα), Γερεμέγεφ (46΄ Τσέριν), Αϊτόρ (46΄ Μπερνάρ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Απίθανος διαγωνισμός από το PAOK Inside

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του ΠΑΟΚ με υπογραφές όλων των παικτών πάνω της! Τα...

Στην ίδια κατηγορία