Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Επιστροφή για Ουάρντα στην Τούμπα

Δημοφιλή

Επιθυμώντας να «σφραγίσει» και τυπικά την παρουσία του στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson, o ΠΑΟΚ τίθεται αντιμέτωπος τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα (31/01), με την επαναληπτική αναμέτρηση να αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα δεδομένου του πρωταρχικού αποτελέσματος στις Σέρρες (0-4) και το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου να μπαίνει σε καθεστώς διαχείρισης.

Όπως είναι γνωστό, ο Πάμπλο Γκαρσία έχει ήδη έρθει στην Τούμπα ως αντίπαλος στο παιχνίδι του πρωταθλήματος για τον πρώτο γύρο της Stoiximan Super League, ωστόσο, αυτή τη φορά είναι σειρά για έναν άλλο πρώην του Δικεφάλου να τεθεί αντιμέτωπος με τους ««ασπρόμαυρους» στην ιστορική τους έδρα.

Ο λόγος γίνεται για τον Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος, έχει αγωνιστεί ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ μόνο με τη φανέλα του Παναιτωλικού και δεν έχει καταφέρει ποτέ να κερδίσει τον Δικέφαλο. Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε ως αντίπαλος στην Τούμπα είναι στις 11/9/2016 όταν μάλιστα βρήκε και δίχτυα στην ήττα του Παναιτωλικού από τον ΠΑΟΚ με 2-1.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χωρίς Κουλιεράκη στον «τελικό» της Κυριακής

Εξι παίκτες του ΠΑΟΚ βρίσκονταν στο όριο για να συμπληρώσουν κάρτες, πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αυτοί ήταν οι...

Στην ίδια κατηγορία