Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Του λείπει ένα γκολ για το διψήφιο

Δημοφιλή

Έχοντας τεθεί δύο φορές αντίπαλος με τον Πανσερραϊκό σε δύο διαφορετικές διοργανώσεις στην παρούσα φάση, ο ΠΑΟΚ διατηρεί ένα αξιοσημείωτο ρεκόρ απέναντι στους Σερραίους δεδομένου πως έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε αμφότερες τις περιπτώσεις. Ενδεικτικό πως τόσο στην πρώτη τους συνάντηση με φόντο τη 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League στην επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία στην Τούμπα ως αντίπαλο, όσο και στην εκτός έδρας δοκιμασία των «ασπρόμαυρων» στις Σέρρες με γνώμονα την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει συν τοις άλλοις και η συγκομιδή τερμάτων που έχει σημειώσει ο ΠΑΟΚ δε, καθώς έχει χτίσει ένα σερί εννέα γκολ κόντρα στον Πανσερραϊκό (σ.σ πέντε στην Τούμπα για το πρωτάθλημα και τέσσερα στο Κύπελλο Ελλάδος) και όπως γίνεται αντιληπτό του λείπει ένα προκειμένου να σημειώσει διψήφιο αριθμό τερμάτων. Κάτι που κατά πάσα πιθανότητα καταφέρει στη σημερινή (31/01) επαναληπτική αναμέτρηση στην Τούμπα που επί της ουσίας αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον Δικέφαλο να μπαίνει σε καθεστώς διαχείρισης και τον Άμρ Ουάρντα να επιστρέφει στην Τούμπα μετά από καιρό.

Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής, έχει αγωνιστεί ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ μόνο με τη φανέλα του Παναιτωλικού και δεν έχει καταφέρει ποτέ να κερδίσει τον Δικέφαλο. Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε ως αντίπαλος στην Τούμπα είναι στις 11/9/2016 όταν μάλιστα βρήκε και δίχτυα στην ήττα του Παναιτωλικού από τον ΠΑΟΚ με 2-1.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Μπράντον γίνεται 90άρης

Την τελευταία διετία ο Μπράντον Τόμας έχει εξελιχθεί σε μια αξιόπιστη λύση για την επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ, με...

Στην ίδια κατηγορία