Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ό,τι συμφέρει τον Ολυμπιακό!

Δημοφιλή

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσε ο ΟΣΦΠ για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο διακόπηκε μετά την ρίψη κροτίδας που τραυμάτισε τον Χουάνκαρ.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την κύρια παρέμβαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προκαλώντας την έντονη αντίδραση από την πλευρά των «ερυθρόλευκων».

Αυτό, ωστόσο που προκαλεί εντύπωση είναι η τοποθέτηση του νομικού εκπρόσωπου των Πειραιωτών, Γιάννη Χατζησαββάογλου, που στην αγόρευσή του σημείωσε ότι η συμπληρωματική έκθεση δεν θα μπορούσε να ληφθεί υπόψη…

«Δεν προκύπτει από πουθενά σωματική βλάβη ικανή για να μην συνεχιστεί ο αγώνας. Η συμπληρωματική έκθεση δεν θα μπορούσε να ληφθεί υπόψη. Απαγορεύεται από τον κανονισμό να ληφθεί υπόψη.

Ο συντάκτης του είναι αμφίβολος, δεν πιστοποιεί ότι ο πραγματικός συντάκτης είναι ο Μαρέσκα, δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη γιατί εισφέρει νέο λόγο», ανέφερε στην αγόρευσή του ο νομικός εκπρόσωπος του Ολυμπιακού.

Φυσικά η παραπάνω τοποθέτηση εγείρει ερωτήματα, αφού σε αντίστοιχη περίπτωση του 2018, στην εκδίκαση της έφεσης που είχε ασκήσει ο ΠΑΟΚ για την τιμωρία που του επιβλήθηκε μετά τους θεατρινισμούς του Όσκαρ Γκαρσία στην Τούμπα, η συμπληρωματική έκθεση ήταν καλή για τους «ερυθρόλευκους».

Για ακόμη μια φορά οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού δείχνουν ότι λειτουργούν όπως του συμφέρει, αφού το 2018 η συμπληρωματική έκθεση του ανεκδιήγητου Αρετόπουλου ήταν μια χαρά, ενώ τώρα αφήνουν αιχμές για τον Ιταλό διαιτητή Μαρέσκα…


Τελευταία νέα

Σοκ με την αυτοκτονία πρώην παίκτη του GNTM

Σοκ έχει προκαλέσει η αυτοκτονία του νεαρού μοντέλου Ερμή Καραγιάννη στα 23 του χρόνια. Η αυτοκτονία του 23χρονου Ερμή Καραγιάννη...

Στην ίδια κατηγορία