Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Η επική αντίδραση του Γκουαρντιόλα στο τετ-α-τετ του Σον (video)

Δημοφιλή

Η Μάντσεστερ Σίτι άλωσε για πρώτη φορά στο πρωταθλήμα το «Tottenham Hotspur Stadium» και έκανε ένα τεράστιο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς έφυγε στο +2 από την δεύτερη Άρσεναλ, μια στροφή πριν το τέλος της Premier League.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν νευρικό και για τις δύο ομάδες, με τους ποδοσφαιριστές τόσο της Τότεναμ όσο και της Μάντσεστερ Σίτι να αδυνατούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή. Το σκορ άνοιξε για την Σίτι ο Έρλινγκ Χάαλαντ με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε πέρασε μια συρτή σέντρα στην περιοχή και έβγαλε τον Νορβηγό φάτσα με την κενή εστία, για το 1-0.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το 86ο λεπτό, με τους «Πολίτες» να διατηρούν το εύθραυστο προβάδισμα τους. Σε εκείνο το σημείο, ο Σον έκλεψε την μπάλα μετά το τραγικό λάθος του Ακάντζι, όμως ο Ορτέγκα με σπουδαία επέμβαση κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Με τον Σον να φέυγει στο κενό χώρο όλοι «παγώσαν», ενω ο Πεπ Γκουαρντιόλα έπεσε στο χορτάρι περιμένοντας βασανιστικά την εξέλιξη της φάσης, με την αντίδραση του Καταλανού τεχνικού να γίνεται αμέσως viral.

Λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού, ο Πόρο ανέτρεψε τον Ντοκού στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Χάαλαντ που ευστόχησε για το τελικό 2-0.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Δεν τα κατάφεραν Ντουντουνάκη και Δαμασιώτη

Άννα Ντουντουνάκη και Γεωργία Δαμασιώτη δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν μία θέση στα ημιτελικά των 100μ. πεταλούδα, καταλαμβάνοντας την 19η...

Στην ίδια κατηγορία