Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ο ενθουσιασμός του Έκονγκ

Δημοφιλή

Μετά την ιδιαίτερη επίσκεψη που είχε στο Macedonia Palace με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Νιγηρίας, Ιμπραϊμ Μούσα Γκίσο, αφορμή δοθείσης από τους επερχόμενους προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA, ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ γνωστοποίησε πως αναμένεται να διοργανώσει φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου στις 2 Ιουνίου 2024. Με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό που «τρέχει» δε, έχει κλείσει μία πολύ σημαντική συνεργασία με πλατφόρμα ζωντανής μετάδοσης, εκφράζοντας τον έντονο ενθουσιασμό του.

Αναλυτικότερα όσα επισήμανε σε πρόσφατες τοποθετήσεις του:

«Έχω εντυπωσιαστεί απίστευτα από την πλατφόρμα ζωντανής ροής NPFL της Propel Sport. Η δυνατότητα των Νιγηριανών, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, να έχουν εύκολη πρόσβαση στο δικό τους κορυφαίο πρωτάθλημα μέσω του NPFL live και του ASN αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για τους Νιγηριανούς οπαδούς του ποδοσφαίρου και αυτό ευθυγραμμίζεται απόλυτα με την αποστολή του ιδρύματος να παρέχει μια πλατφόρμα και εκπαιδευτικές ευκαιρίες για επίδοξους νέους Νιγηριανούς ποδοσφαιριστές».

Ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ για τις ανάγκες του ιστορικού ματς που λανσάρει ο φιλανθρωπικός του οργανισμός, έχει προσκαλέσει όλους τους συμπαίκτες και φίλους του από την Εθνική Νιγηρίας προκειμένου να συμμετάσχουν. Μάλιστα, ο σε πρόσφατη συνέντευξή του τόνισε πως συνιστά ευθύνη του να δημιουργήσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά που έχουν ταλέντο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

To FORZA Group TV κληρώνει εισιτήριο διαρκείας του ΠΑΟΚ!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό ένα εισιτήριο διαρκείας του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2024/2025 στη Θύρα 7 του γηπέδου...

Στην ίδια κατηγορία