Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Όταν ψάχνονταν για αθλητικό κέντρο στην… Περιστερά

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ πρόκειται ν’ αποκτήσει το ιδιόκτητο αθλητικό του κέντρο στην περιοχή των Ταγαράδων. Τα προηγούμενα χρόνια το ζήτημα είχε απασχολήσει τις εκάστοτε διοικήσεις της ΠΑΕ.

Όπως ο Μπατατούδης, έτσι και ο διάδοχός του, Γιάννης Γούμενος, τον πρώτο καιρό ανάληψης των καθηκόντων του, έθεσε ψηλά το στόχο κατασκευής αθλητικού κέντρου. Είχε βρεθεί και η τοποθεσία, στην Περιστερά (φωτογραφία), αλλά τα σχέδια έμειναν επί χάρτου.

Κι όταν ήρθε η στιγμή για να αφήσει ο ΠΑΟΚ τις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού, επελέγη η λύση του αθλητικού κέντρου «Λόλας» στη Σουρωτή. Εκεί, μάλιστα, έγινε και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας το καλοκαίρι του 2006, μια και η κάκιστη οικονομική της ΠΑΕ δεν επέτρεπε πολυήμερη παραμονή σε κάποιο αθλητικό κέντρο του εξωτερικού.

Ένα χρόνο αφότου ο έλεγχος της ΠΑΕ πέρασε στα χέρια του, ο Σαββίδης είχε προχωρήσει το θέμα κατασκευής νέου αθλητικού κέντρου. Στις 20 Σεπτεμβρίου 2013 επιτυγχάνεται κατ’ αρχήν συμφωνία με τον δήμο Θέρμης για συγκεκριμένη έκταση, ενώ ένα μήνα αργότερα, μαζί με τον Βρύζα, ταξίδεψαν στο Λονδίνο για συναντήσεις με ανθρώπους της Τότεναμ σχετικά με το αθλητικό κέντρο που σκόπευαν να δημιουργήσουν στη Θέρμη. Ο χρόνος περνούσε, τα γραφειοκρατικά εμπόδια αποδείχτηκαν απροσπέλαστα και έτσι στα τέλη του 2014 εγκαταλείφθηκε και η υπόθεση της Θέρμης. Ακολούθησαν συζητήσεις για την αγορά των εγκαταστάσεων του Λόλα στη Σουρωτή, χωρίς όμως να επέλθει συμφωνία.


Τελευταία νέα

Ο Αλμέιδα δεν το… χώνεψε και ξέφυγε επικίνδυνα!

Χαμός στην Τούμπα μετά το τελευταίο σφύριγμα στο ντέρμπι των δύο Δικεφάλων. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να… χωνέψουν την ήττα,...

Στην ίδια κατηγορία