Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Όταν πήρε «διπλό» στο Περιστέρι με την 10η (!) προσπάθεια

Δημοφιλή

Χρειάστηκαν δέκα (!) επισκέψεις του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι (μετά τη σεζόν 2005-06) για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, προκειμένου να εξασφαλίσει το πρώτο τρίποντο κόντρα στον Ατρόμητο.

Στο παιχνίδι της 27ης Σεπτεμβρίου 2015 ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είχε χρησιμοποιηθεί από τον Ιγκόρ Τούντορ ως αλλαγή αντί του Κωνσταντινίδη στο τελευταίο ημίωρο.

Για τον διάσημο επιθετικό εκείνη ήταν μόλις η τέταρτη συμμετοχή του με το Δικέφαλο. Άλλωστε, δεν είχε καλά συμπληρώσει ένα μήνα παρουσίας στη Θεσσαλονίκη, ήταν ανέτοιμος ακόμη να βγάλει 90λεπτο, συν το γεγονός ότι ο Τούντορ δυσκολεύονταν πολύ να τον ταιριάξει στην ίδια ενδεκάδα με τον Αθανασιάδη (κάθισε στον πάγκο ελάχιστα λεπτά μετά την είσοδο του Μπερμπάτοφ).

Συνολικά, βέβαια, το κεφάλαιο Μπερμπάτοφ παρέμεινε αναξιοποίητο στον ΠΑΟΚ, με χαμένο όχι τόσο τον ίδιο, όσο την ομάδα του Δικεφάλου… Εκείνο το βράδυ, πάντως, στο Περιστέρι την βοήθησε να φύγει με το διπλό, ισοφαρίζοντας στο 72΄ σε 1-1 (το νικητήριο γκολ ο Μακ στο 90΄).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Αντανάκλαση του κόσμου και της ιστορίας του ο φετινός ΠΑΟΚ

Είναι ένα μωσαϊκό, από πετράδια με διάφορα χρώματα, σχήματα, γωνίες. Είναι ένας ζωολογικός κήπος με πάσης λογής οργανισμούς. Έχει λιοντάρια,...

Στην ίδια κατηγορία