Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μουργκ: «Γιατί δεν πανηγυρίζω… ιδιαίτερα τα γκολ»

Δημοφιλή

Από τους πρωταγωνιστές του φετινού ΠΑΟΚ είναι ο Τόμας Μουργκ, κάτι που σχεδόν κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί το περασμένο καλοκαίρι.

«Υπήρχαν δύο προοπτικές στην αρχή της σεζόν: να μείνω ή να φύγω. Μίλησα με τον προπονητή, αποφάσισα να παραμείνω. Δεν έχω χάσει ούτε μία προπόνηση, δουλεύω χωρίς προβλήματα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η ομάδα είναι πολύ καλή, αυτό μετράει, δεν θέλω τόσο να μιλάω για τον εαυτό μου» ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο συνδρομητικό κανάλι.

Ερωτηθείς για το πώς… δεν πανηγυρίζει ιδιαίτερα τα γκολ, που πετυχαίνει, απάντησε: «Προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος μέσα στο παιχνίδι και στα πράγματα, που μπορώ να επηρεάσω, κι όχι ν’ ασχολούμαι, παραδείγματος χάρη, με τη διαιτησία. Οσον αφορά τα γκολ, δεν έχω ιδιαίτερο τρόπο να πανηγυρίζω τα γκολ, παρά μόνο να κάνω λίγη… πλάκα με τους συμπαίκτες μου και να ευχαριστώ ιδιαίτερα εκείνον, που μου έδωσε την ασίστ».

Οσον αφορά την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, υπογράμμισε: «Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα, έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, ν’ ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μπορείς και εσύ να κερδίσεις φανέλα Κουλιεράκη!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη! Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία