Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Οδύνη για την απώλεια του μικρού Θάνου

Δημοφιλή

Την απώλεια του μικρού Θάνου Κοτσίδη θρηνεί η Ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής κι ολόκληρη η οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση της Ακαδημίας ΠΑΟΚ Κομοτηνής, που σκόρπισε την απέραντη θλίψη σ’ ολόκληρο τον ασπρόμαυρο οργανισμό: «Σε βαρύ πένθος βρίσκεται η Ακαδημία μας από σήμερα μετά  την απώλεια του πολύ αγαπημένου μας παιδιού Θάνου Κοτσίδη, του δικού μας Θανούλη. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Το τελευταίο διάστημα, ο Θάνος έδινε με γενναιότητα και σθένος μια άνιση μάχη με τον πιο σκληρό αντίπαλο.

Ξεκίνησε τα πρώτά του ποδοσφαιρικά του βήματα στην Ακαδημία μας από την ηλικία των 5 ετών όπου τον διέκρινε το ήθος, η ταπεινότητα, η αποφασιστικότητα, η εργατικότητα, έμαθε να είναι μαχητής από μικρός, να σέβεται προπονητές-αντιπάλους-συμπαίκτες και συμμετείχε σε μεγάλες επιτυχίες της Ακαδημίας.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας κηρύσσεται τριήμερο πένθος στην Ακαδημία μας και αναστολή όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων.

Καλό ταξίδι Θάνο στην γειτονιά των αγγέλων. Θα κάνουμε τα πάντα για να νιώθεις υπερήφανος και να χαμογελάς με τις επιτυχίες της αγαπημένης σου ομάδας. Είμαστε σίγουροι ότι θα μας προσεχείς από εκεί ψηλά!

Καλό παράδεισο και καλή αντάμωση Θανούλη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κουλιεράκης: «Πέρασαν από μπροστά μου όλες οι εικόνες μου με τον ΠΑΟΚ»

Εστω κι αν έλειπε από το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης πανηγύρισε το ίδιο με τους συμπαίκτες...

Στην ίδια κατηγορία