Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ομάδα και κόσμος έγιναν ένα για την πρόκριση (pics)

Δημοφιλή

Έχασε αλλά δεν… χάθηκε στο Βέλγιο ο ΠΑΟΚ, εκεί όπου γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Κλαμπ Μπριζ με γνώμονα τα σετ αγώνων τους για μία θέση στην ημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League, με τους «ασπρόμαυρους» να παραμένουν στο Μπριζ προκειμένου να εκκινήσουν τον κύκλο προετοιμασίας τους ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας λίγες ημέρες αργότερα (18.04).

Μία ήττα που φαντάζει διαχειρίσιμη με γνώμονα την επαναληπτική αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη, με το αγωνιστικό τμήμα και το φίλαθλο κοινό κατά το φινάλε της πρώτης συνάντησης στο Jan Breydel Stadium να «ενώνονται» δίνοντας υποσχέσεις πρόκρισης στους «4» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. «ΠΑΟΚ εσύ, εσύ θα προκριθείς», ήταν το σύνθημα που ακούγονταν σε όλο το Γιάν Μπρέιντελ, με τους οπαδούς του Δικεφάλου να εκφράζουν την πίστη τους στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου όταν εκείνη έσπευσε προς το μέρος τους προκειμένου να τους ευχαριστήσουν για το ταξίδι τους.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από το αγωνιστικό τμήμα που κατευθύνθηκε στην εξέδρα που φιλοξένησε τους οπαδούς του Δικεφάλου, ανταπέδωσαν το χειροκρότημα και άκουσαν την παρότρυνση των φίλων της ομάδας:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι εκλογές της ΕΠΟ θα κρίνουν και τη νέα ΚΕΔ

Με βάση τα τωρινά δεδομένα κανένας δε μπορεί να προβλέψει τί θα συμβεί όταν ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα. Αν δηλαδή...

Στην ίδια κατηγορία