Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Προπόνηση και επιστροφή στη Θεσσαλονίκη

Δημοφιλή

Το πρώτο… ημίχρονο τελείωσε. Ήταν ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση, τρεξίματα, μονομαχίες και βρήκε την Κλαμπ Μπριζ με ένα ισχνό προβάδισμα που της δίνει το τελικό 1-0. Τα πάντα όμως θα κριθούν στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει ακόμη μία ανατροπή μέσα στο σπίτι του προκειμένου να εξασφαλίσει μία θέση στην ημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League, εκεί όπου αναμένεται να συναντήσει μία εκ των Βικτόρια Πλζεν ή Φιορεντίνα.

Με δεδομένη την αναβολή της 5ης αγωνιστικής και τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό που επρόκειτο να διεξαγόταν την προσεχή Κυριακή (14.04), το αγωνιστικό τμήμα έλαβε ένα υπερπολύτιμο κενό μεταξύ των σετ αγώνων του με τους Βέλγους, εξασφαλίζοντας περαιτέρω μέρες προκειμένου να συγκεντρωθεί στην τελευταία «μάχη» με την Κλαμπ Μπριζ. Εκκινώντας τον κύκλο προετοιμασίας του από σήμερα (12.04) με προπόνηση επί βελγικού εδάφους και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ θα παραμείνει στο Βέλγιο, μετατοπίζοντας την προσοχή του στην τελευταία αναμέτρηση για τους «8» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Άξιο αναφοράς δε πως τα βλέμματα στρέφονται συγχρόνως και στον Τόμας Μουργκ δεδομένου πως παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη εξαιτίας μίας ίωσης από την οποία προσβλήθηκε, με την υποσημείωση πως το ιατρικό δελτίο των «ασπρόμαυρων» αναγράφονται σταθερά οι Ιβάν Νάσμπεργκ (σ.σ μαζί με τον Ζόαν Σάστρε έχουν μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας) και Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ας ευχηθούμε να μην έχουμε μια νέα περίπτωση Κούτσια

Η χρονιά τελειώνει για τον ΠΑΟΚ και το ερώτημα είναι τι έχασε ή τι κέρδισε φέτος… Αυτό που σίγουρα έχασε,...

Στην ίδια κατηγορία