Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο Ντέμης

Δημοφιλή

To άσπρο μαύρο πήγε να κάνει ο Ντέμης Νικολαΐδης, σε μια προσπάθεια του να δικαιολογήσει την ακραία συμπεριφορά του Ματίας Αλμέιδα στο γήπεδο της Τούμπας.

Αρχικά, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έδειξε οτι τον πείραξαν τα πλάνα με την άθλια συμπεριφορά του προπονητή της ΑΕΚ, επισημαίνοντας στον αέρα της εκπομπής του: «Πόση ώρα θα το δείχνουμε αυτό;».

Στη συνέχεια, προσπάθησε να δικαιολογήσει τον… χούλιγκαν Αλμέιδα, σημειώνοντας ότι πρώτη φορά έχει τέτοια αντίδραση, αφήνοντας στην άκρη τις προκλήσεις του Αργεντινού σε φιλάθλους του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Έπειτα μάλιστα, ανέφερε «συγχωρούμε τον Αλμέιδα», λειτουργώντας ως… εκπρόσωπος όλων των φιλάθλων που αηδίασαν με τα όσα έκανε ο προπονητής της Ένωσης.

Στο παρελθόν βέβαια, ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει ασκήσει έντονη κριτική στον Ράζβαν Λουτσέσκου για τις αλήθειες που λέει, όμως για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή τα όσα έκανε ο Αλμέιδα ήταν απλά μια Κυριακή…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Η φιλοσοφία των ακαδημιών του ΠΑΟΚ»

Για την φιλοσοφία των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, μίλησε ο προπονητής της Κ15 του Δικεφάλου, Σάββας Κωνσταντινίδης, ενόψει του Final...

Στην ίδια κατηγορία