Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Και τώρα όλα για την ανατροπή στην Τούμπα

Δημοφιλή

Με ένα γκολ στις αρχές του αγώνα η Κλαμπ Μπριζ νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ, ωστόσο όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της Τούμπας το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης.

Mόλις στο 6΄ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Βετλέσεν, ο οποίος αξιοποίησε την ασίστ του Γιούτγκλα.

Οι Βέλγοι απείλησαν και λίγο αργότερα με τον Τιάγκο, που δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Μέχρι τη λήξη του α΄ μέρους ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία, χωρίς να καταφέρει να κάνει κάποια μεγάλη ευκαιρία.

Στο 58΄ ο Κοτάρσκι έσωσε την εστία του στην προσπάθεια του Τιάγκο.

Ο χρόνος περνούσε, ο ΠΑΟΚ δεν είχε ευκαιρίες και στο 62΄ ο Λουτσέσκου έπαιξε το «χαρτί» του Ντεσπόντοφ, ο οποίος αντικατέστησε τον Κωνσταντέλια.

Στο 78΄ ο Κοτάρσκι έκανε πέναλτι στον Ονιεντίγκα, αλλά ο Κροάτης γκολκίπερ κατάφερε να αποκρούσει την εκτέλεση του Τιάγκο.

Κλαμπ Μπριζ: Γιάκερς, Σπίλερς (55΄ Ορντόνεζ), Μέχελε, Ντε Κάιπερ, Σάμπε, Ονιεντίγκα, Βανάκεν, Βετλέσεν (73΄ Μπαλάντα), Σκόρας, Τιάγκο, Γιούτγκλα (73΄ Νούσα).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (81΄ Οτο), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (72΄ Σβαμπ), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (62΄ Ντεσπόντοφ), Τάισον, Σαμάτα (73΄ Τόμας).

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Σαρανταλήθειας «αφιερώνει» για Ματίας: Μπον Τζόβι, Αντύπας και… Λαλάκης ο εισαγόμενος!

* Καλημέρα αγαπητοί μου αναγνώστες! * Είναι μερικοί άνθρωποι που κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο αγαπητοί μου φίλοι. * Ο Ματίας...

Στην ίδια κατηγορία