Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ολοι οι άνθρωποι του Ραζβάν

Δημοφιλή

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει πλέον στο πλευρό του τον Κριστιάνο Μπάτσι, τον πιο στενό του συνεργάτη των τελευταίων χρόνων (και με συμβόλαιο, που θα… ζήλευαν οι πρώτοι προπονητές των «μικρομεσαίων» ομάδων της Σούπερ Λιγκ), ωστόσο η ομάδα του προπονητικού επιτελείου είναι ακόμη πιο «πλούσια» σε αριθμό, σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

Η τελευταία άφιξη στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας ήταν αυτή του Κρίστιαν Φότα. Προσωπική επιλογή του προπονητή του ΠΑΟΚ, ο Φότα αναλαμβάνει την ψυχοπνευματική προετοιμασία των παικτών κατά τη διάρκεια της σεζόν, συμβάλλοντας σε έναν κρίσιμο τομέα στην καθημερινότητα μίας ποδοσφαιρικής ομάδας.

Εκτός από τον Φότα, άλλος ένας Ρουμάνος εντάχθηκε φέτος στο τιμ του Λουτσέσκου. Ο λόγος για τον Νικολάε Κονσταντίν, που μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο βρίσκονταν στον πάγκο της Πετρολούλ. Όπως είναι γνωστό αυτή είναι η δεύτερη φορά, που ο προπονητής του ΠΑΟΚ τον επέλεξε για άμεσο συνεργάτη του (πριν εννέα χρόνια ο Λουτσέσκου βρίσκονταν στο τιμόνι της Πετρολούλ και τον είχε εντάξει στο προπονητικό του επιτελείο).

ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ… ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

Οι Ιταλοί, πάντως, παραμένουν… πλειοψηφία στο προπονητικό επιτελείο του ΠΑΟΚ. Πρόσφατη προσθήκη-από τα μισά της περασμένης σεζόν-είναι ο 47χρονος Τζόρτζιο Μπιάνκι (φωτ. 1, μαζί με τον Μπαλωμένο), που έχει την ευθύνη της εκγύμνασης των τερματοφυλάκων.

Από την άλλη, σταθερή αξία για τον προπονητή του Δικεφάλου όλα τα τελευταία χρόνια παραμένει ο Ματέο Σπατάφορα. Ο Ιταλός γυμναστής βρίσκεται δίπλα στον Λουτσέσκου από τον Αύγουστο του 2017, όταν ανέλαβε για πρώτη φορά τους «ασπρόμαυρους», ακολουθώντας τον και τον Ιούνιο του 2019 στην Αλ Χιλάλ. Το ίδιο είχε συμβεί και με άλλους δύο συνεργάτες του Λουτσέσκου, το βοηθό Παντελή Κωνσταντινίδη και τον Γιώργο Τσονάκα (γυμναστής αποκατάστασης). Ο τελευταίος, μάλιστα, που εκτελεί και χρέη μεταφραστή, είναι σταθερά δίπλα στον Ρουμάνο προπονητή από τα χρόνια, που κάθονταν στον πάγκο της Ξάνθης.

Η αποχώρηση του Κριστιάνο Μπάτσι έφερε -μετά από απουσία ενός χρόνου-πίσω στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ τον Tζιανπάολο Καστορίνα. O 46χρονος Ιταλός, που ανέλαβε χρέη πρώτου βοηθού του Λουτσέσκου, δούλεψε πέρσι στην πατρίδα του, έχοντας την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας νέων Κ-18 της Πάρμα.


Τελευταία νέα

Ακόμη μια κίνηση για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ συνεχίζει την ενίσχυσή της στο φετινό ρόστερ, με σκοπό να εμφανιστεί και πάλι...

Στην ίδια κατηγορία