Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Οι σκέψεις του Ανιγκό για ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Τα πλάνα του για το επικείμενο ντέρμπι της Τούμπας καταστρώνει ο Ζοσέ Ανιγκό. Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα προπονήσει για τελευταία φορά την ομάδα του σήμερα (13/5), έχοντας στη διάθεσή του όλους τους παίκτες. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι στη διάθεση του Γάλλου προπονητή, αφού επέστρεψε από τον τραυματισμό του.

Από την άλλη πλευρά, ο Κανός σκέφτεται το ποδοσφαιρικό του μέλλον, διότι θέλει να μείνει ελεύθερος από τη Μπρέντφορντ, ωστόσο δηλώνει παρών για το αυριανό ντέρμπι. Παράλληλα, ο Βαλμπουενά είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, αλλά φαίνεται πως τις έχει ξεπεράσει, ενώ και ο Εμβιλά είναι στη διάθεση του Ανιγκό. Μοναδικό ερωτηματικό τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ο Μπα.

Από το ρεπορτάζ δεν φαίνεται πως ο Ανιγκό θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλά θα ακολουθήσει τη συνταγή των προηγούμενων αγώνων. Ο Ραμόν δεν θα είναι στη διάθεση του Γάλλου προπονητή, διότι είναι τιμωρημένος.

Κάτω από τα δοκάρια κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθεί ο Τζολάκης, δεξιά στην άμυνα θα βρεθεί ο Ρόντινεϊ, αριστερά ο Ρέαμπτσουκ, ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι ο Παπασταθόπουλος και ο Ντόι. Στη μεσαία γραμμή διεκδικούν θέσεις βασικών οι Εμβιλά, Σαμασέκου και Χουάνγκ. Στα πλάγια θα βρεθούν οι Μπιέλ και Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπακαμπού. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν ο Μασούρας, ο Βαλμπουενά και ο Πασχαλάκης.


Τελευταία νέα

«Επιστρέψαμε σε… εργοστασιακές ρυθμίσεις»

Για τον τρίτο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετώπισε τον ΑΕΣΧ Πυλαίας, επικρατώντας με 26-19 και με 2-1 νίκες, έχοντας «καρπωθεί» την πρόκριση...

Στην ίδια κατηγορία