Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Τον Θεσπρωτό στην Ευκαρπία υποδέχεται ο ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Αγώνα έχει σήμερα (13/5) ο ΠΑΟΚ Β, ο οποίος αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Ευκαρπίας τον Θεσπρωτό για την 25η αγωνιστική της Super League 2. Η σέντρα της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη για τις 16:00. Ο Δικέφαλος προέρχεται από αγωνιστική απραξία εννιά ημερών, διότι το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας δεν πραγματοποιήθηκε και ο ΠΑΟΚ Β το κέρδισε με 0-3 άνευ αγώνα.

Τελευταία, λοιπόν, αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ήταν την Πέμπτη 4 Μαΐου, όταν αντιμετώπισε τη Νίκη Βόλου και επικράτησε με 3-1. Στην αποστολή επιστρέφει ο Μάριος Τσαούσης, ενώ εκτός από τη δεύτερη ομάδα έμεινε ο Στέφανος Τζίμας.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β:

Μπαλωμένος, Τσιόπτσης, Κωττάς, Μορικέλι, Σελιμάι, Αχμέντ, Τασιούρας, Κιτσάκης, Τσαούσης, Γιαξής, Ουεντραόγκο, Γρόσδης, Νινούα, Μελετίδης, Δαρέλας, Χατζηστραβός, Κουλούρης, Μπράντονιτς, Πανίδης, Γκορντεζιάνι.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Θεοχάρης Δημήτριος (Θεσσαλίας), με βοηθούς τους Τσακίρη Κωνσταντίνο (Δράμας) και Κουβαλάκη Παναγιώτη (Δράμας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αργυρός Βασίλειος-Απόστολος (Πέλλας).


Τελευταία νέα

Ατέλειωτο γλέντι από τους θριαμβευτές!

Εχουν περάσει πέντε ώρες από τη λήξη του αγώνα στο «Βικελίδης» και το ασπρόμαυρο πάρτι δεν λέει να κοπάσει. Οι...

Στην ίδια κατηγορία