Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Με υπομονή για το καλύτερο δυνατό στον Πειραιά ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Μετά από 12 ημέρες αγωνιστικής απραξίας ο ΠΑΟΚ mateco επιστρέφει στην Basket League. Ο Δικέφαλος κέρδισε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση, αφού απέκλεισε τον Προμηθέα Πατρών στα προημιτελικά με 2-1 στη σειρά των αγώνων. Πλέον, ο ΠΑΟΚ έχει δύσκολο έργο μπροστά του, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Final-4 του πρωταθλήματος. Η σειρά των παιχνιδιών κρίνεται στις τρεις νίκες, με τους Πειραιώτες να έχουν το πλεονέκτημα της έδρας. Η ομάδα του Φώτη Τακιανού αγωνίζεται σήμερα (13/5, 19:15) στο ΣΕΦ για το Game 1 της σειράς για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Στόχος για τον ΠΑΟΚ mateco είναι να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, έχοντας παράλληλα και το μειονέκτημα της αγωνιστικής απραξίας.

Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός είχε όλο αυτό το διάστημα αγωνιστικές υποχρεώσεις για την EuroLeague. Προέρχεται από εντός έδρας νίκη επί της Φενερμπαχτσέ με 84-72 και απέσπασε την πρόκριση για το Final-4 της διοργάνωσης. Σύμφωνα με το «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναμένεται να ξεκουράσει τον Κώστα Σλούκα, ώστε να τον έχει στο 100% στο ματς με τη Μονακό. Η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» ολοκληρώθηκε χθες (12/5) και η ομάδα αναχώρησε για την πρωτεύουσα με όλους τους παίκτες, οι οποίοι θα είναι στη διάθεση του κόουτς Τακιανού.

«Στόχος μας είναι, μέσα στο σαραντάλεπτο, με συγκέντρωση και ενέργεια να καταφέρουμε να ματσάρουμε την ταχύτητα του Ολυμπιακού στην κίνηση των παικτών και στη μεταφορά της μπάλας. Δεν πρέπει να δεχτούμε εύκολους πόντους και αυτό για να γίνει, είναι πολύ σημαντικό να μην ανοίξει ο ρυθμός του αγώνα. Το έργο μας είναι δύσκολο, αλλά είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ, στην τελική τετράδα», είπε μεταξύ άλλων ο Φώτης Τακιανός ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία