Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο Βιεϊρίνια… βάφτισε «ασπρόμαυρο» τον Τάισον!

Δημοφιλή

Ο Τάισον Φρέντα είναι περίπου 11 μήνες στον ΠΑΟΚ και έχοντας μια εξαιρετική καριέρα πολλών ετών, πολλοί θα μπορούσαν να που πως στα 35 του χρόνια τον Γενάρη του 2022, πως ήρθε στον Δικέφαλο για τα… τελευταία ένσημα της καριέρας του.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός όχι μόνο κάνει… αγγαρεία στη Θεσσαλονίκη, αλλά μάλιστα το απολαμβάνει σαν μικρό παιδί και αυτό βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, ο Τάισον πέρασε τόσο καλά στον αγώνα μπάσκετ του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη, που στις 4 Δεκεμβρίου και την ημέρα που ο Δικέφαλος υποδέχθηκε στο γήπεδο της Τούμπας την Λαμία (3-0) ο Βραζιλιάνος αμέσως μετά την λήξη του αγώνα βρέθηκε στις κερκίδες του PAOK Sports Arena.

Γι’ αυτό ευθύνεται ο αρχηγός του ΠΑΟΚ και πιστός οπαδός της ομάδας μπάσκετ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος είχε ζητήσει να φέρουν το αυτοκίνητό του από το Μακεδονία Palace στο γήπεδο της Τούμπας, ώστε μαζί με τον Τάισον να αναχωρήσουν άμεσα για το PAOK Sports Arena και να βρεθούν δίπλα στην ομάδα του Φώτη Τακιανού. Όλα αυτά από έναν Πορτογάλο και έναν Βραζιλιάνο, οι οποίοι μπορεί να μην γεννήθηκαν ΠΑΟΚ, αλλά έχουν γίνει πιστοί οπαδοί του.


Τελευταία νέα

Η απίστευτη σύμπτωση του Ζόαν Σάστρε

Απίθανες στιγμές εκτυλίχθηκαν στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα, εκεί όπου ο Δικέφαλος «καρπώθηκε» μία εξαιρετικής σημασίας νίκη κόντρα στην Ένωση...

Στην ίδια κατηγορία