Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ποδόσφαιρο Σάλας: Με άνοδο γίνεται το… 11 στα 11!

Δημοφιλή

Το ποδόσφαιρο Σάλας του ΠΑΟΚ έχει μπει για τα… καλά στην «ασπρόμαυρη» καθημερινότητα, αφού ήδη έχει δώσει οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος και ένα στο Κύπελλο Ελλάδος, όπου αποκλείστηκε. Το νεοσύστατο τμήμα του Δικεφάλου κυνηγάει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία και μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αυτή την στιγμή το τμήμα στην πρώτη του χρονιά βρίσκεται στην δεύτερη κατηγορία, το οποίο ονομάζεται Futsal League, όπως είναι λογικό αφού είναι η πρώτη σεζόν στην ιστορία του τμήματος και σε περίπτωση που κερδίσει την άνοδο θα υπάρξει μία απίστευτη κατάσταση.

Εφόσον που κάποια από τα άλλα δέκα τμήματα του ΠΑΟΚ δεν υποβιβαστεί στην δεύτερη κατηγορία, τότε ο Δικέφαλος θα έχει και τα έντεκα τμήματά του στην πρώτη κατηγορία, αφού ήδη βρίσκονται εκεί όλα τα τμήματα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ και πόλο σε άνδρες και γυναίκες!

Εάν ανέβει και το ποδόσφαιρο σάλας λοιπόν, τότε θα έχει δημιουργηθεί μία απίστευτη κατάσταση, όπου ο ΠΑΟΚ θα έχει έντεκα στα έντεκα τμήματα στην πρώτη κατηγορία!


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία