Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο ΠΑΟΚ δεν πιστεύει κανέναν και περνάει στην αντεπίθεση!

Δημοφιλή

Έπρεπε και ο ΠΑΟΚ να αντιδράσει. Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλους, η μεγάλη ομάδα που βλέπει τον κάθε διαιτητή στο κάθε γήπεδο να παίζει ρόλο στη διαμόρφωση της εικόνας των αγώνων του, αλλά και των αποτελεσμάτων. Από εδώ και πέρα φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ άρει την εμπιστοσύνη του προς όλους!

Η ΚΕΔ ζήτησε συγνώμη από τον ΠΑΟΚ πέρσι για τα όργια στην Τρίπολη. Η κοινή γνώμη σοκαρίστηκε. Η ΚΕΔ έχει τιμωρήσει τόσους πολλούς διαιτητές για τα απίστευτα που έχουν καταλογίσει σε βάρος του Δικεφάλου. Η ΚΕΔ που πρόπερσι όρισε τον ίδιο διαιτητή VAR με άλλο όνομα σε αγώνα Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ, με αυτόν να παίζει 100-0 τους Πράσινους. Η ΚΕΔ που και φέτος άρχισε να τιμωρεί βοηθούς και διαιτητές που έκαναν λάθη σε βάρος των ασπρόμαυρων, αλλά το αποτέλεσμα και η ουσία δεν αλλάζει.

Στον ΠΑΟΚ βλέπουν τα δικά τους ματς, έχουν παρατηρήσει την προστασία στους άλλους μεγάλους και πλέον ψάχνουν λύσεις. Μία από αυτές προτάθηκε στη Συνεδρίαση της Λίγκας και ήρθε να δείξει ακριβώς αυτή την έλλειψη εμπιστοσύνης σε όλους και σε όλα. Ο Ιβάν Σαββίδης που παρακολουθεί και γνωρίζει τα πάντα με λεπτομέρειες, αποφάσισε να πιέσει ώστε η τεχνολογία να μπει ακόμη περισσότερο στο ελληνικό ποδοσφαιρικό στερέωμα. Κάπως έτσι ο Μάκης Γκαγκάτσης έθεσε θέμα εγκατάστασης του τρισδιάστατου συστήματος ελέγχου οφσάιντ (που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ του 2022) και το αντίστοιχο goal line technology. Στόχος, να μειωθεί κι άλλο η πιθανότητα «ανθρώπινου λάθους» στην τοποθέτηση των γραμμών στο VAR. Από εκεί και πέρα είναι η έκφραση από πλευράς ΠΑΟΚ της μεγάλης ανησυχίας για τους διαιτητές  και το σύστημα που τους επηρεάζει, αλλά και η ταυτόχρονη διαμαρτυρία για τη μέχρι τώρα συμπεριφορά με σκοπό να καταλάβουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει πάψει πλέον να πιστεύει στα ανθρώπινα λάθη. Πώς αλλιώς; Όταν τα λάθη είναι συνέχεια κατά του ενός και υπέρ των άλλων, τότε δεν υφίσταται και ο… τυχαίος, ανθρώπινος παράγοντας.

Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚ να αδικείται με απίστευτες αποφάσεις κόντρα στην Κηφισιά! Δεν γίνεται να πανηγυρίζει ο Άρης για τη διαιτησία στην Τούμπα και ο ΟΦΗ να παίρνει υπέρ του όλα τα αμφισβητούμενα. Τα ίδια και ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι όπου πάνω από πέντε φάουλ και κίτρινες δόθηκαν ανάποδα με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να το εκμεταλλευτούν και οι φιλοξενούμενοι να εκνευριστούν.

Ποιο το αποτέλεσμα της πρότασης; Κανείς δεν μπορούσε να αρνηθεί. Πώς να τολμήσει! Από εκεί και πέρα, η Λίγκα δεσμεύτηκε να διερευνήσει το κόστος και να αναλάβει την διαπραγμάτευση με την Πολιτεία, σε κατάσταση που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες εβδομάδες.

Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΕΛΑ

Δεν είναι όμως μόνο τα… τεχνικά μέρη της διαιτησίας με τη βελτίωση που πρέπει να επιτευχθεί. Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος μετά τον Μπένετε να θέσει και θέμα υπευθύνου  ορισμών και επιμόρφωσης VAR.

Μέσα στη συνεδρίαση της Λίγκας ο εκπρόσωπος του Δικεφάλου διαμαρτυρήθηκε για την αναβολή της συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, εκεί όπου είχε το δικαίωμα να θέσει και επισήμως τα δικά του αιτήματα. Ο ΠΑΟΚ θέλει να θέσει θέμα απομάκρυνσης του Καπέλα και όλα δείχνουν ότι αυτό θα γίνει στη συνεδρίαση της Τρίτης 10/10.

Από εκεί και πέρα σε αυτή τη συνεδρίαση θα έχουμε σίγουρα εξελίξεις και για το ζήτημα του νέου αρχιδιαιτητή. Η ΕΠΟ αναμένεται να καταθέσει τη δική της πρόταση αφού θα έχει επικοινωνήσει και με τον υπεύθυνο της UEFA,

Αυτό επιβεβαίωσε και ο Παναγιώτης Διακοφώτης από την Εκτελεστική της ΕΠΟ: «Θα υπάρξει μία πρόταση με τουλάχιστον τρία ονόματα, αυτό διαβεβαιώνει ο πρόεδρος, ο κ. Μπαλτάκος, στην Εκτελεστική Επιτροπή που θα γίνει την άλλη Τρίτη (10/10). Ο πρόεδρος περιμένει και κάποιες προτάσεις από την UEFA. Θα προηγηθεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, θα προτείνει ένα από τα ονόματα και την απόφαση θα την πάρει η Εκτελεστική».


Τελευταία νέα

Τα ίδια και τα ίδια ο δήμαρχος του Μπριζ

«Η Φιορεντίνα είναι γνωστή για τους ιδιότροπους οπαδούς της. Αγώνας υψηλού κινδύνου» και σαν σε... επανάληψη ο δήμαρχος του...

Στην ίδια κατηγορία