Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ο κόσμος έδειξε… Μεϊτέ

Δημοφιλή

Ο Σουαλιό Μεϊτέ αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην Άιντραχτ στην Τούμπα για την 2η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa Conference League 2023-24.

Μία τεράστια νίκη, μία ιστορική βραδιά. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο γήπεδο της Τούμπας, σε παιχνίδι θρίλερ και έβαλε γερές βάσεις πρόκρισης στα νοκ άουτ του Conference League.

Εκ των πρωταγωνιστών του Δικεφάλου ο Σουαλιό Μεϊτέ. Ο Γάλλος έκανε μία γεμάτη εμφάνιση, συμμετείχε σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού, έκλεψε μπάλες, προώθησε το παιχνίδι, κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες που έδωσε.

Ο Μεϊτέ με ποσοστό 31% κέρδισε τον τίτλο του Fans’ Man of the Match, σύμφωνα πάντα με τη δική σας ψήφο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης με ποσοστό 27,03%. Σε ένα παιχνίδι που τα έζησε όλα ο νεαρός αμυντικός έμελλε να είναι αυτός που θα κρίνει την αναμέτρηση, έχοντας γενικά εξαιρετική παρουσία σε όλο το παιχνίδι, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Ντόμινικ Κοτάρσκι με 15,46%, με μία ακόμα αψεγάδιαστη εμφάνιση από τον Κροάτη πορτιέρε.


Τελευταία νέα

Ισραηλινός διαιτητής στο Άρης-ΠΑΟΚ!

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς για την τελευταία και κρίσιμη αγωνιστική των play off της Super League. Την αναμέτρηση στο...

Στην ίδια κατηγορία