Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο ΟΦΗ έφερε μνήμες Μακάμπι

Δημοφιλή

Δύο λεπτά αποδείχθηκαν αρκετά προκειμένου ο ΠΑΟΚ να σμπαραλιάσει τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με τους Κίριλ Ντεσπόντοφ και Ράχμαν Μπάμπα να τοποθετούν τους «ασπρόμαυρους» σε ρόλο οδηγού από το πρώτο ημίχρονο, «κλειδώνοντας» ακόμη ένα τρίποντο. Σε μία αναμέτρηση με τα… όλα της δεδομένου πως αρχής γενομένης από τη σέντρα της αναμέτρησης οι οπαδοί του Δικεφάλου φρόντισαν να δηλώσουν εκκωφαντικά «παρών» ακόμη και σε κεκλεισμένων των θυρών ρίχνοντας πυροτεχνήματα έξω από τη Θύρα 4.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ για το 2024 είχε να επιδείξει και αρκετές χαμένες ευκαιρίες από πλευράς «ασπρόμαυρων» δεδομένου πως με το… καλησπέρα της αναμέτρησης έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ, αστοχώντας σε πέναλτι με τον Στέφαν Σβαμπ σε ρόλο εκτελεστή. Σενάριο που επαναλήφθηκε και στις καθυστερήσεις του α΄ ημιχρόνου καθώς καταλογίστηκε εκ νέου πέναλτι σε βάρος των Κρητικών, με τον Άλι Σαμάτα να αδυνατεί να προωθήσει τη μπάλα στα δίχτυα.

Αναμφίβολα οι δύο χαμένες εκτελέσεις τέθηκαν στο επίκεντρο, αλλά σε κάθε περίπτωση «γνωρίζουμε ότι το πέναλτι μπορεί να χαθεί. Πρέπει να συνεχίζουμε στο στυλ μας είτε μπαίνουν, είτε χάνονται. Οι παίκτες προσπέρασαν τα χαμένα πέναλτι, πέραν των γκολ και των πενάλτι, είχαμε και άλλες ευκαιρίες για γκολ» όπως επισήμανε ο Ράζβαν Λουτσέσκου κατόπιν λήξης του ματς. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει μάλιστα το πότε οι παίκτες του Δικεφάλου αστόχησαν σε πέναλτι δις στο ίδιο ματς.

Η απάντηση «κρύβεται» στη σεζόν 2013-2014 όταν ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει δύο πέναλτι σε ματς με τη Μακάμπι Χάιφα (3-2) με την υποσημείωση πως αμφότερα είχαν εκτελεστή τον Μίροσλαβ Στόχ. Σαν σε… επανάληψη λοιπόν δέκα χρόνια μετά, με το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου να εξασφαλίζει ούτως ή άλλως το τρίποντο.


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία