Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Ο Μπάμπα δεν έχει πανηγυρίσει με κόσμο

Δημοφιλή

Με τα φρένα «σπασμένα» μπήκε ο ΠΑΟΚ το 2024 έχοντας προσθέσει ακόμη τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του δεδομένου πως απέσπασε εντός έδρας νίκη κόντρα στον ΟΦΗ (4-0) με φόντο τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Σε μία αναμέτρηση που ανέδειξε αρκετούς ποδοσφαιριστές μεταξύ άλλων οι Κίριλ Ντεσπόντοφ και Ράχμαν Μπάμπα, το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, προσθέτοντας μάλιστα και δύο νέους ποδοσφαιριστές στη λίστα των σκόρερ του. Ο λόγος για τον Γκανέζο αριστερό οπισθοφύλακα και τον Μάρκος Αντόνιο που έγραψαν το πρώτο τους τέρμα με τα ασπρόμαυρα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Ράχμαν Μπάμπα δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει γκολ με κόσμο στις εξέδρες ούτε στην πρώτη αλλά και ούτε στην τρέχουσα θητεία του στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον στην παρούσα φάση. Υπενθυμίζεται πως λόγω των ιδιόμορφων συνθηκών που διαμορφώθηκαν λόγω της έξαρσης του Covid κλήθηκε να αγωνιστεί απουσία φιλάθλων του ΠΑΟΚ όταν πρωτοήρθε στους «ασπρόμαυρους», έχοντας έλθει για πρώτη φορά σε «επαφή» με το κοινό κατά το πρώτο ευρωπαϊκό ματς με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Με δεδομένα τα μέτρα της κυβέρνησης για την οπαδική βία και το δίμηνο «λουκέτο» που επέβαλλε στα γήπεδα πρόσφατα, ο Γκανέζος ακραίος μπακ πανηγύρισε ακόμη ένα γκολ του απουσία φιλάθλων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι φρόντισαν να δηλώσουν το »παρών» ρίχνοντας πυροτεχνήματα πίσω από το πέταλο της Θύρας 4.

Φορώντας τα «ασπρόμαυρα» κατά τη σύντομη θητεία του στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2020-21, ο Γκανέζος αριστερός οπισθοφύλακας φρόντισε να «διαγράψει» 1.383′ σε όλες τις διοργανώσεις εντός 17 εμφανίσεων, σημειώνοντας ένα γκολ στο πρωτάθλημα κατά το ντεμπούτο του κόντρα στη Λαμία (4-0) με φόντο την 23η «στροφή» της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και καταγράφοντας μία ασίστ στο Κύπελλο επί της ΑΕΚ για την ημιτελική φάση του θεσμού. Αναφορικά με την εν εξελίξει σεζόν έχει σημειώσει ένα γκολ και τρεις ασίστ.


Τελευταία νέα

Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Εμπαπέ και Αλ Κελαϊφί

Σύμφωνα με την Parisien, Κίλιαν Εμπαπέ και Νασέρ Αλ Κελαϊφί ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση λίγα λεπτά πριν από το...

Στην ίδια κατηγορία