Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Το «βιολί» του ο ΠΑΟΚ, 7η σερί νίκη, ακλόνητος στην κορυφή!

Δημοφιλή

Νέα χρονιά, παλιές «συνήθειες»… Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε και το εμπόδιο του ΟΦΗ με 4-0, έστω και αν είχε δύο χαμένα πέναλτι στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου!

Ο Δικέφαλος άργησε να… μπει στο παιχνίδι, έχοντας την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 23΄, όταν, μετά από προσπάθεια του Ντεσπόντοφ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Βούρου και καταλογίστηκε πέναλτι. Ο Σβαμπ, όμως, είχε κακή εκτέλεση, δίνοντας την ευκαιρία στον Μπάουμαν να διώξει σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στο 39΄ με την κεφαλιά του Ντεσπόντοφ, που αξιοποίησε την ασίστ του Μπάμπα. Ο τελευταίος, δύο λεπτά αργότερα, διπλασίασε τα γκολ του ΠΑΟΚ, κι αφού προηγουμένως ο Σαμάτα δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Τανζανός φορ κέρδισε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Λαμπρόπουλου, ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεσή του, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει.

Στο 69΄ ο ΠΑΟΚ απείλησε με τον Τάισον, αλλά το σουτ του Βραζιλιάνου κόντραρε στο σώμα του Βούρου. Στο 86΄ ο Ντεσπόντοφ έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν μόνος απέναντι στον Μπάουμαν «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι. Tρία λεπτά μετά, ο Βούλγαρος έκανε την ασίστ στον Μάρκος Αντόνιο, που διαμόρφωσε το 3-0. Και στις καθυστερήσεις ο Τόμας διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ (76΄ Μεϊτέ), Τσιγγάρας (66΄ Oζντόεφ), Ντεσπόντοφ, Μουργκ (85΄ Μάρκος Αντόνιο), Κωνσταντέλιας (66΄ Τάισον), Σαμάτα (76΄ Τόμας).

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Λάρσον, Αμπάντα, Μπάκιτς (63΄ Μοσκέρα), Μεγιάδο, Νέιρα (74΄ Nτίκο), Ριέρα (63΄ Θοράρινσον), Τοράλ, Φελίπε.


Τελευταία νέα

Το «θερμό» ενδιαφέρον της Φούλαμ για τον «Ντέλια»

Τα έργα και οι ημέρες του Γιάννη Κωνσταντέλια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, προκαλούν…γκελ σε ουκ ολίγες ευρωπαϊκές ομάδες. Ο...

Στην ίδια κατηγορία