Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Έδωσαν «παρών» και στο κεκλεισμένων οι ΠΑΟΚτσήδες

Δημοφιλή

Σε μία -αναγκαστικά- άδεια Τούμπα ο ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή υποδέχεται τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League για το πρώτο ματς του 2024 επιθυμώντας να εξασφαλίσει ακόμη ένα τρίποντο που επί της ουσίας αναμένεται να τον διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Με το… καλησπέρα της αναμέτρησης και με δεδομένη την έντονη δυσαρέσκεια που επικράτησε αναφορικά με τις ποινές που επέβαλλε η κυβέρνηση με γνώμονα της καταπολέμησης της οπαδικής βίας οι φίλοι του ΠΑΟΚ φρόντισαν να προκαλέσουν… αίσθηση ακόμη και κεκλεισμένων των θυρών.

Πιο συγκεκριμένα, βρήκαν εκ νέου τρόπο να δηλώσουν το «παρών» πετώντας με την έναρξη του ματς πυροτεχνήματα έξω από το στάδιο της Τούμπας σε μία κίνηση που κάθε άλλο απαρατήρητη πέρασε δεδομένου πως επέδειξαν τη στήριξή τους στην προσπάθεια του αγωνιστικού τμήματος κάτω από τις κρατούσες συνθήκες. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τo παρακάτω φωτογραφικό στιγμιότυπο τα πυροτεχνήματα εμφανίστηκαν πίσω από τη Θύρα 4.

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα δε οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» βρήκαν τρόπο να τιμήσουν και τον άρχοντα του λαϊκού τραγουδιού, Βασίλη Καρρά, καθώς παρότι η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ διεξάγεται χωρίς την παρουσία τους στην Τούμπα αναρτήθηκε πανό στη μνήμη του λέγοντας χαρακτηριστικά «ΠΑΟΚ, ουίσκι και του Καρρά οι δίσκοι. Καλό ταξίδι μάγκα, ΠΑΟΚτσή, Βασίλη Καρρά».


Τελευταία νέα

Κρέσπο: «Ο ΠΑΟΚ είναι μόνος κόντρα σε όλους!»

Ο αήττητος πρωταθλητής με τον ΠΑΟΚ, Χοσέ Ανχέλ Κρέσπο, που πλέον κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μίλησε στον City...

Στην ίδια κατηγορία