Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κυνηγάει βραβείο ο Ντεσπόντοφ

Δημοφιλή

Εκ των διακριθέντων στην εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ για τη 16η «στροφή» της Stoiximan Super League ήταν αναμφίβολα ο Κίριλ Ντεσπόντοφ δεδομένου πως αφενός τοποθέτησε τους «ασπρόμαυρους» σε ρόλο οδηγού με προσωπικό του τέρμα, έχοντας συμμετοχή σε όλα τα γκολ και αφετέρου σημείωσε δεύτερο διαδοχικό χατ τρικ στις ασίστ μετά τον εκτός έδρας αγώνα με την Κηφισιά.

Επίδοση που συνιστά ρεκόρ στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Βούλγαρο διεθνή εξτρέμ να πιστοποιεί πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας αδράξει την ευκαιρία από την απουσία του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Λαμβάνοντας υπόψιν το δείγμα γραφής που έχει αφήσει τον προηγούμενο μήνα, η διοργανώτρια αρχή τον συμπεριέλαβε στους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν το Δεκέμβριο μαζί με τους Χουάν Μιριτέλο, Γκαετάν Ρομπάιγ, Ρούμπεν Γκαρσία, Φώτη Ιωαννίδη και Στέφανο Καπίνο.

Από πλευράς ΠΑΟΚ δίνεται μία υπενθύμιση στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο «X» ούτως ώστε το φίλαθλο κοινό του να… ενισχύσει τον Κίριλ Ντεσπόντοφ στη σχετική ψηφοφορία που διεξάγεται, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως «έχουμε αποστολή! Πάμε να αναδείξουμε τον Κίριλ Ντεσπόντοφ MVP Δεκεμβρίου, στην ψηφοφορία που διοργανώνει η Super League».


Τελευταία νέα

Ταξίδι… αστραπή της Μπάγερν για Πότερ

Με την επιστροφή του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς κατόπιν της αποχώρησής του από το NBA, αρκετές...

Στην ίδια κατηγορία