Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο Λουτσέσκου είχε δει το… έργο από νωρίς

Δημοφιλή

Δεν έχει πλέον νόημα να απαντάμε σε όσους εμπαθείς βρίζουν (έβριζαν για την ακρίβεια) τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Αρκετοί δε νιώθουν, πολλοί περισσότεροι απλά… θέλουν να βγάζουν την κακία ανά πάσα ώρα και στιγμή. Τα ξεπερνάμε όλα αυτά για τον κορυφαίο και πιο επιτυχημένο προπονητή της ιστορίας του ΠΑΟΚ που απλά φέτος καταγράφει μία ακόμη μεγάλη πορεία γεμάτη από ιστορικά ρεκόρ. Τι και ποιος να πει κάτι για τον Λουτσέσκου;

Ο προπονητής που έχει κατακτήσει τους πιο πολλούς τίτλους στην ιστορία, αυτός με το μεγαλύτερο ποσοστό νικών, αυτός που πάντα παίρνει μία ομάδα και την εξελίσσει με τη δουλειά του, φθάνοντάς την πολύ πιο ψηλά από το ταβάνι που έχει. Έτσι κάνει πάντα, εκτός από το 2018-19 όταν είχε έτοιμη την ομάδα από την περασμένη σεζόν και κάπως έτσι την έφθασε στη μυθική κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος.

Φέτος ο Λουτσέσκου έχει πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις που του βγαίνουν και παρουσιάζει κάτι ακόμη καλύτερο σε πιο γρήγορους χρόνους. Αρχικά και από την προετοιμασία αποφάσισε να κάνει την ομάδα του πιο γρήγορη στην επιθετική μετάβαση. Έχουμε δει εκπληκτικά γρήγορες επιθέσεις στην μετάβαση από τον ΠΑΟΚ που πάντα ψάχνει ανοργάνωτες άμυνες και με μπροστάρηδες Τάισον και Κωνσταντέλια μπορεί και παρουσιάζει κάτι εντυπωσιακό, πέρα από το πόσο καλά ανοίγει και τις κλειστές άμυνες.

Πέρα από αυτό έχουμε και την αξιοποίηση όλου σχεδόν του ρόστερ. Από νωρίς ο Λουτσέσκου αποφάσισε να έχει ενεργούς πάνω από 20 παίκτες και έτσι κρατάει φρέσκια όλη την ομάδα, πείθοντας και τα αποδυτήριά του για το πόσο δίκαιος είναι.

Έτσι πορεύεται ο ΠΑΟΚ και δείχνει ικανός να πρωταγωνιστήσει μέχρι τέλους σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που επίσης θα καταφέρει για πρώτη φορά.


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία