Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Λουτσέσκου δεν θα κάνει το λάθος του Σάντος

Δημοφιλή

Το ποδόσφαιρο και η διαχείριση των πρωταγωνιστών δεν είναι απλή υπόθεση. Πάρα πολλά πράγματα χρειάζονται προσοχή αφού οι ισορροπίες είναι λεπτές.

Κάποτε πριν 16 χρόνια (πώς πέρασαν) ο Φερνάντο Σάντος είχε τολμήσει στη διάρκεια της σεζόν να κάνει εκείνη την περίφημη δήλωση περί… σαρδέλας. Όποιος έχει καλή μνήμη, βέβαια, θυμάται ότι εκείνη τη σεζόν ο ΠΑΟΚ του Σάντος κατάφερε να τερματίσει στην ένατη θέση! Τόσο καλά… Μία ομάδα που φυσικά δεν είχε το ένατο χειρότερο ρόστερ ή το ένατο μπάτζετ στην κατηγορία. Η δημόσια διαχείριση όμως έφερε τραγικά αποτελέσματα. Εννοείται ότι είχα διαφωνήσει και το έλεγα και το έγραφα με αποκορύφωμα εκείνο που και ο ίδιος ο Σάντος είχε διαβάσει για το… «έχει σημασία και ποιος μαγειρεύει τις σαρδέλες».

Ο Λουτσέσκου σε μία τέτοια κατάσταση, την οποία βιώνει και φέτος, εξήγησε όσο πιο προσεκτικά μπορούσε πόσο ιδιαίτερη είναι η θέση του. Δεν θα γίνει Σάντος ο Λουτσέσκου και δεν θα κάνει το ίδιο λάθος να απαξιώσει δημοσίως τους παίκτες του, με αυτούς που θα πάει στο Ισραήλ να κρατήσει όρθιο τον ΠΑΟΚ στο πιο δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς.

Όλος ο ΠΑΟΚ λοιπόν οφείλει να σέβεται αυτούς που φοράνε την φανέλα και παίζουν τώρα στα δύσκολα. Τα προβλήματα και οι καθυστερήσεις είναι δεδομένες, έχουν καταγραφεί, τα λάθη έγιναν και κρίθηκαν, άλλο αυτό όμως και άλλο το να μηδενίζεις και να απαξιώνεις όσους είναι εδώ, ώστε να ανεβάσεις την αξία και τη σημασία εκείνων που λείπουν. Κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει την καθυστέρηση και τη δυσλειτουργία, κανείς όμως δεν έχει δικαίωμα και να απαξιώνει τους παρόντες. Έναν κορμό παικτών που τώρα χρειάζονται τόνωση αυτοπεποίθησης για να ξεπεράσουν τα γνωστά θέματα της ομάδας και τέλος πάντων να βρουν τον οποιονδήποτε τρόπο για να περάσουν.


Τελευταία νέα

Ο… τρυφερός πατέρας Μιρτσέα

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου κάνει ένα διάλειμμα από τους πάγκους και πλέον ακολουθεί συνεχώς τον ΠΑΟΚ θέλοντας να περάσει χρόνο...

Στην ίδια κατηγορία