Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Απογοητευμένοι στην Κουϊαμπά με Κουαλίατα

Δημοφιλή

Στην περίπτωση του Νίκολας Κουαλιάτα έχουν επικεντρωθεί τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, βάζοντας κάτω απο το μικροσκόπιο την έως τώρα παρουσία του νεαρού Ουρουγουανού στην Κουϊαμπά.

Θυμίζουμε πως ο παίκτης αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην Βραζιλίανικη ομάδα.

Ο Κουαλίατα, φαίνεται ότι ψάχνει ακόμα τα πατήματα του, καθώς μέχρι στιγμής έχει εννέα ολιγόλεπτες συμμετοχές στο εγχώριο πρωτάθλημα, με τον κύκλο της ομάδας να παρουσιάζεται κάθε άλλο παρά ικανοποιημένος αναφορικά με την πορεία που έχει διαγράψει, ενώ φαίνεται πως η ταμπέλα του wonderkid αρχίζει και σβήνει απο πάνω του.

Έως τώρα, έχει συμπληρώσει 224 αγωνιστικά λεπτά, χωρίς να έχει πετύχει κάποιο γκόλ ή ασσίστ, με τις μεγαλύτερες σε διάρκεια συμμετοχές του να είναι αυτές κόντρα στην Παλμέιρας και την Ατλέτικο Μινέιρο, όπου αγωνίστηκε για 45 λεπτά. Θυμίζουμε ότι ο νεαρός μεσοεπιθετικός, έχει συμβόλαιο με τον Δικέφαλο έως και τον Ιούνιο του 2026.

Το τελευταίο του παιχνίδι ήταν στις 26 Ιουνίου, εναντίον της Βάσκο ντα Γκάμα για την 12η αγωνιστική της Seria A και πλέον μένει να φανεί εάν ο δανεισμός του θα ολοκληρωθεί με θετικό πρόσημο, κάτι που φυσικά φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, δεδομένου πως με την τωρινή του εικόνα δυσκολεύεται ακομή και να βρεί έστω μια θέση στην αποστολή της ομάδας.


Τελευταία νέα

Η Ντόρτμουντ πέταξε έξω την Παρί και πήγε τελικό

Με γκολ του Χούμελς, πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους, η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε εκτός έδρας την...

Στην ίδια κατηγορία