Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο καπνός δεν κρύβει φωτιά

Δημοφιλή

Θέμα Κουλιεράκη και Φενέρμπαχτσε άνοιξαν στην Τουρκία, αλλά πίσω από τον καπνό που σηκώθηκε, δεν φαίνεται να υπάρχει και φωτιά. Τούρκος δημοσιογράφος ανέφερε στο twitter ότι η Φενέρμπαχτσε έκανε πρόταση 4.000.000 ευρώ για να αποκτήσει τον Κουλιεράκη, αλλά ο ΠΑΟΚ ζήτησε για τον 19χρονο αμυντικό 10.000.000 ευρώ.

Αυτό το τούρκικο σενάριο στηρίζεται σε μια ρήτρα 6.000.000 ευρώ που αναφέρουν στην Τουρκία, ωστόσο αυτή η ρήτρα δεν υπάρχει. Στο συμβόλαιο του Κουλιεράκη δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης και σε φιλολογικό επίπεδο, ο ΠΑΟΚ έχει βάλει τον πήχη στα 15.000.000 ευρώ για να μπει σε διαδικασία συζήτησης για τον Χανιώτη ποδοσφαιριστή.

Ο διεθνής αμυντικός είναι ούτως ή άλλως στην ατζέντα των περισσότερων ευρωπαϊκών ομάδων, αφού θεωρείται ένα από τα πιο “καυτά” πρότζεκτ για τη θέση και την ηλικία του κι αυτό προσελκύει ενδιαφέρον από πολλές πλευρές, ωστόσο παρά τα όσα λέγονται, κάτι χειροπιαστό δεν υπάρχει από κανέναν για την ώρα.


Τελευταία νέα

Ετοιμάζεται για το αντίο ο Βιεϊρίνια

Τρείς αγωνιστικές απέμειναν για το τέλος της φετινής σεζόν του ΠΑΟΚ, τρείς «τελικοί» τους οποίους πρέπει να κερδίσει ώστε...

Στην ίδια κατηγορία