Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Ιβάν για το σήμερα και το αύριο του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο Ιβάν Σαββίδης συγκάλεσε την Πέμπτη τηλεδιάσκεψη με διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και με επικεφαλής τμημάτων του Δικεφάλου, ζητώντας απόλυτη συγκέντρωση για την κατάκτηση όλων των εναπομείναντων στόχων της σεζόν. Παράλληλα, όμως, στάθηκε και στην ανάγκη για έντονη προετοιμασία για την επόμενη χρονιά.

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τα στελέχη του ΠΑΟΚ όπως όλα τα τμήματα να συνεργάζονται καθημερινά, με στόχο τόσο την αθλητική επιτυχία, όσο και την εμπορική/οικονομική.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου τόνισε ότι πρέπει να μένει η διοίκηση του ΠΑΟΚ ανεπηρέαστη από τα αποτελέσματα και να προχωρήσει σε εκσυγχρονισμό της διάρθρωσης και σε αύξηση της επιρροής του Συλλόγου, όχι μόνο με τα αποτελέσματα της ομάδας, αλλά και με καινοτόμες ιδέες Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας.

Στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε με τα στελέχη του ΠΑΟΚ ζήτησε επίσης ανάλογες συσκέψεις ευρείας κλίμακας να γίνονται συστηματικά, με αποτέλεσμα οι ενέργειες κάθε τμήματος να συντονίζονται στον κοινό στόχο.

O Σαββίδης τόνισε στα στελέχη του Δικεφάλου ότι μια σύγχρονη ομάδα πρωταθλητισμού, που ξέρει να σέβεται το συναίσθημα των φιλάθλων, πρέπει να το καλλιεργεί και να λειτουργεί ανεπηρέαστη από εξωγενείς παράγοντες προς την συστηματική ανάπτυξή της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κορυφαίος των κορυφαίων ο Πετρούνιας!

Στις 21 Αυγούστου 2022 στη Γερμανία, ο Λευτέρης Πετρούνιας ισοφάρισε την επίδοση του Ούγγρου σπεσιαλίστα του πλάγιου ίππου Κρίστιαν...

Στην ίδια κατηγορία