Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Τακτική ενόψει ΑΕΚ

Δημοφιλή

Με μοναδικό απόντα τον Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ ο ΠΑΟΚ εισέρχεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του με ΑΕΚ για το Κυριακάτικο (28.04) μεταξύ τους ντέρμπι στην Τούμπα στο πλαίσιο της όγδοης «στροφής» των Play Off της Super League, με το αγωνιστικό τμήμα να προσανατολίζει τον κύριο όγκο δουλειάς του στην τακτική προσέγγιση του αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους».

Υπολογίζοντας εκ νέου στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που εξέτισε την ποινή που του πιστώθηκε εξαιτίας συμπλήρωσης καρτών κόντρα στη Λαμία, ο Ράζβαν Λουτσέσκου επί της ουσίας μετρά μία εξαιρετικά σημαντική λύση στη μεσοεπιθετική «τριπλέτα» και μένει να φανεί η τελική επιλογή προσώπων. Με την υποσημείωση πως Ράχμαν Μπάμπα και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης βρίσκονται στο… όριο με δύο κίτρινες κάρτες και με ακόμη μια θα τους επιβληθεί αυτόματα τιμωρία μιας αγωνιστικής, την οποία θα εκτίσουν σε αμέσως επόμενο αγώνα. Έτσι, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ενόψει των αναμετρήσεων με ΟΣΦΠ και Παναθηναϊκό.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, άπαντες μετά το κάζο στη Λαμία έχουν αντιληφθεί πως πλέον «είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα. Ώρα για αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο» ενόσω τα περιθώρια στενεύουν όπως και ενδεχόμενα στραβοπατήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Μετίν αποκάλυψε πως ο Ικάρντι θα πάει σε ελληνική ομάδα!

Άναψε φωτιές ο Τουμέρ Μετίν. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, ήταν καλεσμένος σε τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό όπου και σχολίαζε...

Στην ίδια κατηγορία