Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Για τρίτη φορά στην Τούμπα ο Γκεστράνιους

Δημοφιλή

Κάθε άλλο παρά άγνωστη είναι η Τούμπα για τον Ματίας Γκεστράνιους, που ορίστηκε να διευθύνει την κυριακάτικη αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Ο 43χρονος Φινλανδός διαιτητής είχε σφυρίξει και το ντέρμπι της 23ης Σεπτεμβρίου 2018 με την ΑΕΚ, που είχε λήξει με 2-1 υπέρ των γηπεδούχων, ενώ τέσσερα χρόνια νωρίτερα (18 Σεπτεμβρίου 2014) είχε επισκεφθεί για πρώτη φορά την έδρα του ΠΑΟΚ για το ματς των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ με την Ντινάμο Μινσκ (6-1). Ο Γκεστράνιους ήταν επίσης ο διαιτητής στην εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ με 1-0 (10 Δεκεμβρίου 2015), επίσης για το Γιουρόπα Λιγκ.

Βοηθοί του στο μεθαυριανό ματς θα είναι οι συμπατριώτες του Γιαν-Πέτερ Αραβίρτα, Μίκο Αλακάρε, 4ος ο Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων) και στο VAR ο Πολωνός Ζμπίγκνιεβ Ντομπρίνιν με τον Δημήτρη Σαμοΐλη (Αθηνών).

Γνώριμος και ο Μαυροβούνιος διαιτητής που επιλέχτηκε για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ, ο Νίκολα Νταμπάνοβιτς που βρέθηκε και στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 3-1 της πρεμιέρας των πλέι οφ. Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Μιλούτιν Ντούκιτς, Βλάνταν Τοντόριβιτς, 4ος ο Γκορτσίλας και στο VAR ο Κροάτης Γκόραν Γκαμπρίλο, με τον Παπαδάκη.

Το ματς Αστέρας Τρίπολης-Άρης θα σφυρίξει ο Φωτιάς με VAR τον Τζοβάρα, ενώ στον “τελικό” παραμονής του Αλκαζάρ ανάμεσα σε Λάρισα και ΟΦΗ θα βρεθεί ο Σιδηρόπουλος με τον Γκεστράνιους στο VAR.

Το ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός θα σφυρίξει ο Παπαδόπουλος (VAR ο Ευαγγέλου), το Ατρόμητος-Λαμία ο Καραντώνης (VAR ο Σκουλάς) και το Απόλλων-ΟΦΗ ο Παπαπέτρου (VAR ο Διαμαντόπουλος).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Λουτσέσκου: «Η Μπριζ άξιζε την πρόκριση»

Ποιο ήταν το πρώτο σχόλιο του Λουτσέσκου μετά το τέλος της ρεβάνς με την Μπριζ; «Η δουλειά όλων στην ομάδα...

Στην ίδια κατηγορία