Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο φορ της επόμενης σεζόν

Δημοφιλή

Εχουν περάσει σχεδόν τέσσερα χρόνια από την αποχώρηση του Πρίγιοβιτς και ακόμη ο ΠΑΟΚ αναζητεί έναν φορ-γκολτζή της εμβέλειας του Σέρβου επιθετικού. Ο Δικέφαλος δεν «πλήρωσε»-σε πρώτο χρόνο-την απώλειά του. Αντίθετα, και τα -πολλά-χρήματα καρπώθηκε από τη μεταγραφή του, και τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας πανηγύρισε στο τέλος εκείνης της σεζόν.

Το βάρος του σκοραρίσματος έπεσε μετά στις πλάτες των Σφιντέρσκι και Ακπομ, ακολούθησε ο Τζόλης, μετέπειτα ο Τσόλακ, όπως κι ο δανεικός Κρμέντσικ. Οι δύο πρώτοι δεν μπόρεσαν να επαναλάβουν τις επιδόσεις του Πρίγιοβιτς, που είχε, έτσι κι αλλιώς, βάλει πολύ ψηλά τον πήχη. Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να χαρακτηρίσει αποτυχημένη την παρουσία τους, μια και, πέρα από τις (όχι κακές) αγωνιστικές του επιδόσεις, έφεραν και χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ με τις μεταγραφές τους. Ακόμη περισσότερα έφερε ο Τζόλης, τον οποίο, όμως, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσαν να χαρούν από κοντά, τόσο εξαιτίας της επιδημίας του κορονοϊού, όσο και λόγω της απόφαση της ΠΑΕ να κεφαλαιοποιήσει πάνω στο χρόνο την αποτελεσματικότητα του νεαρού στο σκοράρισμα.

O Τσόλακ δεν «κόλλησε» στην Τούμπα (συμβαίνουν κι αυτά στο ποδόσφαιρο) και στον ΠΑΟΚ προσπάθησαν-και σε ένα σημαντικό βαθμό το κατάφεραν-να «προστατέψουν» την επένδυση, που είχαν κάνει με την αγορά του από τη Ριέκα, παραχωρώντας τον το περασμένο καλοκαίρι στους Ρέιντζερς. Oσο για τον Κρμέντσικ, ο δανεισμός του από την Κλαμπ Μπριζ αποδείχτηκε αποδοτικός για τον ΠΑΟΚ, έστω κι αν δεν υπήρξε συνέχεια στη σχέση του Τσέχου με το Δικέφαλο.

Το τι συνέβη με τον Ολιβέιρα και την ατυχία του να τραυματιστεί σοβαρά με το «καλημέρα» στον ΠΑΟΚ είναι γνωστό. Ο Πορτογάλος φορ μόλις πρόσφατα άρχισε να ανεβάζει στροφές και ν’ αποτελεί σημείο αναφοράς στην επιθετική γραμμή. Το ερχόμενο καλοκαίρι, βέβαια, ολοκληρώνεται το συμβόλαιο συνεργασίας των δύο πλευρών και τότε-στην πραγματικότητα αρκετά νωρίτερα-θα πρέπει να ληφθούν οι κρίσιμες αποφάσεις για το βασικό φορ του ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν. Μπορεί αυτός να είναι ο Ολιβέιρα; Προφανώς και δεν μπορεί να δοθεί τώρα η απάντηση. Μετά βεβαιότητας, πάντως, δεν μπορεί να είναι ο Μπράντον Τόμας, που, έτσι κι αλλιώς, αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι ως ο αναπληρωματικός του Πορτογάλου.

Στο τέλος της σεζόν θα επιστρέψει κι ο Κούτσιας, αλλά και γι’ αυτόν είναι πρόωρη κάθε συζήτηση για το ρόλο, που θα κληθεί να επωμιστεί στον ΠΑΟΚ της επόμενης περιόδου. Για τον δε Τζίμα, που όσο σπουδαίο ταλέντο κι αν είναι, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν είναι καν δεκαεφτά ετών, είναι ακόμη πιο πρόωρη κάθε κουβέντα.


Τελευταία νέα

Ο Τάισον παίρνει… σκυτάλη από τον Νάρεϊ

Αλλα τρία παιχνίδια απομένουν, προκειμένου να ολοκληρωθεί η σεζόν για τον ΠΑΟΚ κι ο Τάισον προβάλλει ως ο επικρατέστερος,...

Στην ίδια κατηγορία