Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ντεσπόντοφ: «Σημαίνει πολλά για εμένα αυτό το βραβείο»

Δημοφιλή

Ορμώμενος από την τρίτη συναπτή χρονιά που αναδεικνύεται ως ο καλύτερος Βούλγαρος ποδοσφαιριστής, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ έδωσε το πρώτο «στίγμα» σκέψεών του στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί το Instagram επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως «αυτό το βραβείο είναι ένα κίνητρο για εμένα, να γίνομαι ακόμη καλύτερος και να κερδίζω τον εαυτό μου κάθε μέρα. Ευχαριστώ για την τρίτη σερί αναγνώριση. Σημαίνει πολλά».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KIRIL DESPODOV (@despodov32)

 

Στο περιθώριο της βράβευσής του δε και παρουσία του αδελφού του υποστήριξε πως: «Είναι τεράστια τιμή για μένα να κερδίζω αυτό το βραβείο. Παράλληλα, είναι και με μεγάλη ευθύνη γιατί με υποχρεώνει να συνεχίσω να δουλεύω και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, την οικογένεια, την αρραβωνιαστικιά μου που με στηρίζουν σε καλές και κακές στιγμές. Τέλος, θέλω να τονίσω πως οποίος από τους υποψήφιους κέρδιζε το βραβείο, θα το άξιζε».

Υπενθυμίζεται πως ο Κίριλ Ντεσπόντοφ σε 36 εμφανίσεις του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε όλες τις εμπλεκόμενες διοργανώσεις έχει σημειώσει 12 γκολ και ισάριθμες ασίστ, με την υποσημείωση πως στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκεμπ που επί της ουσίας αποτελεί το τελευταίο δείγμα «γραφής» του, κρατούσε ένα μπλουζάκι με μήνυμα για δύο συμπατριώτες του που κρατούνται όμηροι από πειρατές. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, θέλησε με αυτόν τον τρόπο να συμπαρασταθεί στους δύο συμπατριώτες του αλλά και στις οικογένειές τους, που βιώνουν στιγμές αγωνίας αποδεικνύοντας πως συνιστά πρότυπο και εκτός γηπέδου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τουρνουά με γκολάρες στη Μεσημβρία (video)

«Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι... στρατιώτες του στη Νέα Μεσημβρία» όπως φρόντισε να επισημάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον επίσημο...

Στην ίδια κατηγορία