Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μιλενκόσκι: «Να είμαστε σοβαροί για να πάρουμε την πρόκριση»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τον νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Άθλο στην Ορεστιάδα, και θέλει τη νίκη για να περάσει σε ακόμα ένα Final-4. O προπονητής του Δικεφάλου, Γιόσκο Μιλενκόσκι μίλησε για το παιχνίδι στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα της τρέχουσας σεζόν.

Όπως ανέφερε:

«Μαζί με το Σούπερ Καπ αυτό το ματς είναι ίσως τα πιο σημαντικά που έχουμε παίξει μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν γιατί κρίνεται μια πρόκριση στο Final-4 και θέλουμε να υπερασπιστούμε ξανά τον τίτλο μας. Θεωρώ οτι είμαστε έτοιμοι και παίζουμε φέτος για δεύτερη φορά στην έδρα του Άθλου… Την προηγούμενη είχαμε την ατυχία με τον τραυματισμό του Μπραμ, αλλά νικήσαμε ενώ έχουμε παίξει άλλα δύο ματς στην Θεσσαλονίκη.

Στο Λιγκ Καπ νικήσαμε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά στο ματς του Β’ γύρου ο Άθλος έπαιξε εξαιρετικά και μας δυσκόλεψε πάρα πολύ. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί από την αρχή για να πάρουμε την πρόκριση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ κι ο Οζντόεφ…

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε το καλοκαίρι τον Οζντόεφ, κυρίως λόγω της προσωπικότητάς του και των ηγετικών προσόντων που έβγαζε στην...

Στην ίδια κατηγορία