Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Μέσα» ένα μήνα μετά

Δημοφιλή

Εκ νέου στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου τίθεται ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεδομένου πως απαλλάχθηκε από τις ενοχλήσεις που είχε αποκομίσει από το εκτός έδρας ματς με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δηλώνοντας ετοιμοπόλεμος έναν μήνα μετά. Κάτι που σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ επί του παρόντος διαθέτει λευκό απουσιολόγιο ενόψει ΑΕΚ μετά από αρκετό καιρό, μη συμπεριλαμβανομένης της περίπτωσης του Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ που συμμετέχει με τη Νιγηρία στο AFCON.

Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ επιθυμώντας να απλώσουν ασπίδα προστασίας γύρω από τον Πορτογάλο προκειμένου να αποφύγουν σενάρια ενδεχόμενης υποτροπής στην κατάστασή του δεν επίσπευσαν την επάνοδό του πόσω μάλλον λαμβάνοντας υπόψιν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις κατόπιν της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Άρη. Ενδεικτικό πως το πρόγραμμα έδειχνε αγώνες με Βόλο-Πανσερραϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος και ΠΑΣ Γιάννινα. Με το πέρασμα του καιρού, όμως, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια τέθηκε εκτός και από το εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά και την εκτός έδρας δοκιμασία στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Με την υποσημείωση, ωστόσο, πως στο ματς με τους «πράσινους» φρόντισε να βρεθεί στο πλευρό του αγωνιστικού τμήματος παρόλο που απουσίασε από την αποστολή δεδομένου πως αποθανατίστηκε εντός αγωνιστικού χώρου προκειμένου να εμψυχώσει τον ΠΑΟΚ σε μία «μάχη» που έκρινε την παραμονή του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Stoiximan Super League. Πλέον, ο Ράζβαν Λουτσέσκου μπορεί να υπολογίζει σε ακόμη μία λύση για την αμυντική του γραμμή ενόψει ενός πολύ απαιτητικού σε επίπεδο αγώνων μήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Επέστρεψε Τούμπα ο Λίνο (pic)

Αφορμή δοθείσης από την εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των Play...

Στην ίδια κατηγορία