Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η «πρώτη» του Μιχάλακ στα ασπρόμαυρα (pics)

Δημοφιλή

Την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του ΠΑΟΚ, πραγματοποίησε ο Μίχαλ Μιχάλακ, με τον Πολωνό γκαρντ να μετέχει κανονικά στο προπονητικό πρόγραμμα του Δικεφάλου.

Ο έμπειρος γκαρντ λίγες ώρες μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε στο Παλατάκι για την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ. Ο Μιχάλακ, προέρχεται από πλήρη αγωνιστικό ρυθμό και το ντεμπούτο του αναμένεται να γίνει την Κυριακή, στο ντέρμπι με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο.

Κατόπιν επίσημης τοποθέτησης της ΚΑΕ ο 30χρονος παίκτης αναμένεται να αγωνιστεί με το νούμερο «23» στην πλάτη, αριθμό που επαναχρησιμοποιεί μετά το προηγούμενό του πέρασμα στη Τσάρνι Σλουπσκ. Όπως επισημαίνεται από πλευράς ασπρόμαυρων: «Ο Μιχάλ Μιχάλακ επέλεξε τον αριθμό «23» και με αυτόν θα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ mateco, όπως άλλωστε συνέβη και στην προηγούμενή του ομάδα».

Αξίζει να ειπωθεί πως το νέο μεταγραφικό χτύπημα του Δικεφάλου προέρχεται από πλήρη αγωνιστική δράση και θα είναι διαθέσιμος για τις δύο αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Άρη για πρωτάθλημα και Κύπελλο. Κάτι που φρόντισε να τονίσει και ο ίδιος σε προσωπικές του τοποθετήσεις ενόψει των επικείμενων απαιτητικών αναμετρήσεων λέγοντας πως «φυσικά και είμαι έτοιμος. Είμαι σε καλή κατάσταση. Νομίζω ότι είχα καλή σεζόν στην Πολωνία, αισθάνομαι καλά σωματικά και πνευματικά. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω και αυτό είναι κάτι που μπορώ να το αποδείξω στο γήπεδο».

Αναφορικά με τις προηγούμενες θητείες του, συνιστά έναν παίκτη που έχει αγωνιστεί κατά κύριο λόγο στην Πολωνία, ωστόσο έχει περάσματα και από Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία και Τουρκία. Καλύτερή του χρονιά ήταν την σεζόν 2019/20, όπου αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια με την Λέγκια Βαρσοβίας, έχοντας 21.9 πόντους μέσο όρο, 4.2 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ. Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια στην Πολωνική Λίγκα και μόνο σε ένα δεν ξεπέρασε τους δέκα πόντους, έχοντας συνολικό μέσο όρο 16.6 πόντων, και 6.1 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι αριθμοί των φορ του ΠΑΟΚ λένε την αλήθεια

Μπορεί να λένε πως οι αριθμοί είναι ο καλύτερος τρόπος για να πεις ψέματα, ωστόσο κάποιοι δεν μπορούν να...

Στην ίδια κατηγορία