Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μεγάλη ανατροπή της Κ17 κόντρα στον Άρη

Δημοφιλή

Η Κ17 του ΠΑΟΚ πέτυχε σπουδαία, νίκη κόντρα στην αντίστοιχη του Άρη παρότι βρέθηκε να χάνει εκτός έδρας με 2-1 από τους «κιτρινόμαυρους», κατάφερε να φέρει τούμπα το παιχνίδι, και όχι απλά να το γυρίσει αλλά να πάρει και το τρίποντο, με το τελικό 2-3.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση του paokfc.gr:

Με τρία γκολ του Γρηγόρη Πολιτάκη, τα δύο από τα οποία στο 91’ και στο 93’, η Κ17 «γύρισε» από το 2-1 που κρατούσε μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Άρης, φτάνοντας στο νικηφόρο 3-2, στο εξ αναβληθέν ντέρμπι του ομίλου.

Μετά από δύο κακά αποτελέσματα η ομάδα των Τσιαπακίδη και Χάγκαν επέστρεψε στις νίκες και πλέον αναμένει ένα ακόμα παιχνίδι που είχε αναβληθεί, αυτό στα Ιωάννινα, το οποίο και θα δώσει στις 7 ή 8 Ιανουαρίου.Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 12’ με τον Πολιτάκη μετά από πάσα του Χατσίδη, ωστόσο ο Άρης ισοφάρισε στο 50’ και βρήκε τον τρόπο να προηγηθεί στο 65΄.

Στο 91’, όμως, ο Πολιτάκης με ανάποδο σουτ ισοφάρισε για τον Δικέφαλο και δύο λεπτά μετά με σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε την νίκη στην ομάδα του.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Τσιντσόλης, Κούπενος, Πολυκράτης (70’ Βυρσωκινός), Τσίτσκας, Πανικίδης, Παπαγεωργίου, Μπάκας (46’ λ.τ. Κεσίδης), Καλαϊτσίδης (65’ Μύθου), Χατσίδης, Καραϊωάννου (80’ Ζούμπι), Πολιτάκης.


Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ κι ο Οζντόεφ…

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε το καλοκαίρι τον Οζντόεφ, κυρίως λόγω της προσωπικότητάς του και των ηγετικών προσόντων που έβγαζε στην...

Στην ίδια κατηγορία