Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Πρώτη ήττα για ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ Β πήγε στον Βόλο με αρκετές απουσίες, έμεινε μακριά από το καλό του πρόσωπο και γνώρισε την πρώτη του ήττα στην τρέχουσα σεζόν, με 2-0 από τη Νίκη Βόλου.

Ο Πάμπλο Γκαρσία παράταξε την ομάδα του και πάλι σε σχηματισμό 4-2-3-1, με τον Ταλιχμανίδη κάτω από τα δοκάρια και τους Γιαξή, Μιχαηλίδη, Κωττά και Τασιούρα στην τετράδα της άμυνας, από αριστερά προς τα δεξιά.

Στον χώρο του κέντρου, με την απουσία του τραυματία Ουεντραόγκο, ξεκίνησαν οι Κουτεντάκης και Μελετίδης, με τους Χατζηστραβό, Δαρέλα και Σπυράκο πίσω από τον Στέφανο Τζίμα, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο Δικέφαλος κλήθηκε να διαχειριστεί και την απουσία του πρώτου του σκόρερ, Βλάντιμιρ Μπράντονιτς, αλλά και του κεντρικού του αμυντικού, Ραούλ Μορικέλι. Αμφότεροι είχαν αγωνιστεί και στα έξι προηγούμενα παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ Β ξεκίνησε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έχοντας την κυριαρχία έναντι της Νίκης Βόλου, διατηρώντας την κατοχή της μπάλας και κερδίζοντας δύο κόρνερ, πριν από τη συμπλήρωση του πρώτου πενταλέπτου.

Οι στημένες μπάλες δεν έφεραν κάποια απειλή για την εστία των γηπεδούχων, που σταδιακά άρχισαν να ισορροπούν και να παίρνουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, πριν αλλάξει εντελώς η εικόνα του αγώνα.

Ο Δικέφαλος δημιούργησε την πρώτη του καλή στιγμή στο 21′, με ένα σουτ του Τασιούρα να σταματά στον Μπάγιτς, και ένα λεπτό αργότερα βρέθηκε πίσω στο σκορ!

Στο 22′ ο, πρώην «ασπρόμαυρος» Σταύρος Τσουκαλάς, βρήκε με σέντρα το κεφάλι του Σιάφα μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ Β, με τον φορ της Νίκης να νικάει τον Ταλιχμανίδη για το 1-0.

Ο πορτιέρο του Δικεφάλου ανταποκρίθηκε σε δύο δύσκολες καταστάσεις με εκτελεστή τον Γαβριηλίδη στο 29′ και το 36′ αντίστοιχα, αποσοβώντας τον κίνδυνο.

Ωστόσο δεν τα κατάφερε στο 40′, όταν ο Μιλούνοβιτς τον νίκησε για το 2-0 και έβαλε τον ΠΑΟΚ Β σε πολύ δύσκολη θέση, αφού βρέθηκε πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους να κυνηγάει το σκορ, όντας δύο γκολ πίσω.

Αυτό ήτατο σκορ του πρώτου μέρους, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν με το 2-0 στα αποδυτήρια.

Με τρεις αλλαγές ξεκίνησε στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ Β, σε μια προσπάθεια του Πάμπλο Γκαρσία να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του. Ο Ουρουγουανός πέρασε στο παιχνίδι τους Σελιμάι, Γρόσδη και Σμυρλή να περνούν στις θέσεις των Γιαξή, Κουτεντάκη και Δαρέλα αντίστοιχα.

Μάλιστα για τον Σελιμάι, που βρέθηκε και στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας στην Κύπρο, αγωνιζόμενος και στα φιλικά, αυτή ήταν η παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ Β.

Οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με διάθεση να κυνηγήσουν ένα γρήγορο γκολ, που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι, αλλά τα σουτ των Μελετίδη (50′) και Γρόσδη (54′), έφυγαν πάνω από τα δοκάρια του Μπάγιτς.

Παρά τη διάθεση, ο ΠΑΟΚ Β δεν βρήκε τη μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει στο σκορ και να δώσει νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, πέραν ίσως μιας κεφαλιάς του Γιάννη Μιχαηλίδη μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 68′.

Έτσι ο Δικέφαλος αποχαιρέτησε με την πρώτη του ήττα στη σεζόν το 2022, ίσως στη χειρότερη φετινή του εμφάνιση, και έμεινε στους 16 βαθμούς.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους «ασπρόμαυρους» θα έρθει με το νέο έτος, όταν και θα υποδεχθεί την Τρίτη 3 Ιανουαρίου (14:45) τον Απόλλωνα Λάρισας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Δημητρίου, Γρομητσάρης, Δεληζήσης, Τσουκαλάς (73′ Παναγιωτίδης), Γαβριηλίδης, Κυριακίδης (62′ Μέτσε (89′ Ανδρέου), Σιαφά (62′ Ροχάνο), Κάσσος, Μιλούνοβιτς (73′ Μορέιρα).

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Γιαξής (46′ Γρόσδης), Τασιούρας, Μιχαηλίδης, Κώττας, Μελετίδης, Κουτεντάκης (46′ Σμυρλής), Δαρέλας (46′ Σελιμάι), Σπυράκος (69′ Πανίδης), Χατζηστραβός, Τζίμας (69′ Σπυρίδης).


Τελευταία νέα

Μάτι-Συγγενής θυμάτων: «Εύχομαι να τους μισήσουν τα παιδιά τους!»

Η οργή των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας που συνέβη το 2018 στο Μάτι είναι μεγάλη, καθώς μόνο 6...

Στην ίδια κατηγορία