Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Με ένα ερωτηματικό η Μπριζ κόντρα σε ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

ΠΑΟΚ και Μπριζ θα κοντράρουν τα ξίφη τους την Πέμπτη 11/4 στο Βέλγιο για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League, με την προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» να μπαίνει στην τελική ευθεία υπολογίζοντας εκ νέου στις υπηρεσίες του Τάισον. Οι Βέλγοι πάντως έχουν μεγάλο ερωτηματικό για τη συμμετοχή του Σκοβ Όλσεν (σ.σ που φέτος έχει αναδειχθεί σε πρωταγωνιστή για την επικείμενη αντίπαλο του ΠΑΟΚ), καθώς ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής ταλαιπωρούνταν από τραυματισμό.

Ενδεικτικό πως δεν προπονήθηκε και ως εκ τούτου όλα θα κριθούν αύριο Τετάρτη 10/4 αναφορικά με τη συμμετοχή του. Όσον αφορά τον Χανς Φάνακεν, φαίνεται πως θα βρεθεί κανονικά στον αγώνα, αφού μοιάζει να ξεπέρασε τη λοίμωξη που τον ταλαιπωρούσε.

Σε επίπεδο εισιτηρίων από πλευράς Κλαμπ Μπριζ ανακοινώθηκε ότι έχουν διατεθεί 19.867 εισιτήρια για το ματς, ενώ η χωρητικότητα του γηπέδου είναι 29.000. Απ’ αυτές τις θέσεις περίπου 1.500 θα καταλάβουν οι οπαδοί του Δικεφάλου. Θυμίζουμε πως της προηγούμενες ημέρες, το βελγικό κλαμπ έκλεισε την πρόσβαση στην πλατφόρμα πώλησης των εισιτηρίων σε λογαριασμούς από την Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τα άκουσε από τους ΠΑΟΚτσήδες ο Μελισσανίδης! (video)

Οι ώρες μετρούν αντίστροφα για τον τελικό των τελικών. Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή 19/5 πηγαίνει στο Χαριλάου για να...

Στην ίδια κατηγορία