Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Το pregame του ΠΑΟΚ στο Βέλγιο

Δημοφιλή

Υπολογίζοντας εκ νέου στις υπηρεσίες του Τάισον ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο κατόπιν της ίωσης από την οποία προσβλήθηκε και επί της ουσίας τον έθεσε εκτός διάθεσης από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει πίσω στα «χέρια» του μία πολύτιμη λύση στη μεσοεπιθετική «τριπλέτα».

Ο κύκλος προετοιμασίας με γνώμονα την εκτός έδρας δοκιμασία στο Βέλγιο (07.04) μπαίνει στην τελική ευθεία, με το αγωνιστικό τμήμα να μετατοπίζει την προσοχή του στην κυκλοφορία της μπάλας σε μικρούς χώρους, ενώ στο φινάλε οι παίκτες έπαιξαν δίτερμα. Αντ΄αυτού οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στη ΑΕΚ, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα. Σε επίπεδο απουσιών, ο Ιβάν Νάσμπεργκ δούλεψε ατομικά, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Αναφορικά με το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ ενόψει Βελγίου, την Τετάρτη (09.04) θα προπονηθεί στις 12:00 στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το μεσημέρι θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Βέλγιο. Στις 20:30 ώρα Ελλάδας θα διεξαχθεί στο Jan Breydel Stadium, η συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου. Τους ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσει ο Ράχμαν Μπάμπα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τάισον σημαίνει… δημιουργία

Ο Τάισον Φρέντα είναι από τους πιο κομβικούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ με τη φετινή σεζόν με τον Βραζιλιάνο παρά...

Στην ίδια κατηγορία