Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Τα τετ α τετ του Λουτσέσκου πριν τη μεγάλη «μάχη»

Δημοφιλή

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της εκτός έδρας «μάχης» με την Κλαμπ Μπριζ με γνώμονα τα σετ αγώνων τους για μία θέση στην ημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League, υπολογίζοντας εκ νέου στις υπηρεσίες του Τάισον κατόπιν της ίωσης από την οποία προσβλήθηκε προ λίγων ημερών. Έχοντας γνωστοποιήσει το πρόγραμμά του ενόψει της αναχώρησής του από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό το Βέλγιο, οι ασπρόμαυροι στο σημερινό (09.04) ραντεβού στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας μετατόπισαν την προσοχή τους στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας σε μικρούς χώρους, ενώ στο φινάλε οι παίκτες έπαιξαν δίτερμα.

Αντ΄αυτού οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στη ΑΕΚ, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα. Σε επίπεδο απουσιών, ο Ιβάν Νάσμπεργκ δούλεψε ατομικά, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να προσεγγίζει τους Μάγκομεντ Οζντόεφ και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη κατά τη διάρκεια της προπόνησης σε κατ΄ιδίαν συζητήσεις πριν τη μεγάλη «μάχη».

Δείτε τα αντίστοιχα φωτογραφικά στιγμιότυπα:

Άξιο αναφοράς δε πως προ λίγων ημερών και πιο συγκεκριμένα κατόπιν λήξης της εκτός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΚ που σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης (2-2) ο Ρώσος χαφ προχώρησε σε μία κατάθεση ψυχής δεδομένου πως άνοιξε το «φάκελο» ενός εξαιρετικά δύσκολου διαστήματος που πέρασε, έχοντας τεθεί αντιμέτωπος με ψυχολογικά προβλήματα. «Είμαι πολύ χαρούμενος. Για τον βαθμό και για την εμφάνισή μας. Όλοι παίξαμε σήμερα για τον άλλον. Θέλω να πω κάτι άλλο όμως. Το τελευταίο διάστημα είχα πολλά προβλήματα. Είχα ένα πρόβλημα τραυματισμού στα τελευταία παιχνίδια και έπαιζα με αυτό. Είναι η πρώτη μου σεζόν στην Ελλάδα στον ΠΑΟΚ και για πρώτη φορά στη ζωή μου αντιμετώπισα κάποια ψυχολογικά προβλήματα.

Σε όλο αυτό το διάστημα ήταν δίπλα μου ο προπονητής, ο πρόεδρος με έπαιρναν συνεχώς και με στήριζαν με όμορφα λόγια, ώστε να ξεπεράσω αυτό που αντιμετώπιζα. Θέλω να τους ευχαριστήσω. Με τη βοήθειά τους το ξεπέρασα, είμαι ξανά πίσω και νιώθω καλά. Ο κ. Λουτσέσκου μου έλεγε πόσο με πιστεύει συνεχώς και αυτό με βοήθησε. Καταλαβαίνω τον κόσμο που περιμένει πολλά από εμένα. Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς και τους ευχαριστώ. Ήθελα να το μοιραστώ αυτό μαζί σας και είμαι χαρούμενος τώρα…» Ο ΠΑΟΚ «σήκωσε» τον Μάγκομεντ Οζντόεφ. Ιβάν Σαββίδης, Ράζβαν Λουτσέσκου καθώς επίσης και οι συμπαίκτες του άπλωσαν ασπίδα προστασίας γύρω του, τον έβαλαν σε γυάλα ειδικής διαχείρισης με συναπτά μίτινγκ, κατ΄ιδίαν συζητήσεις και όλα δείχνουν πως ο Ρώσος χαφ το έχει αφήσει στο παρελθόν.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Ντόρτμουντ πέταξε έξω την Παρί και πήγε τελικό

Με γκολ του Χούμελς, πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους, η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε εκτός έδρας την...

Στην ίδια κατηγορία