Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο ΠΑΟΚ δίνει βαρύτητα στις λεπτομέρειες

Δημοφιλή

Όλη η προσοχή έχει μετατοπιστεί στα σετ αγώνων με την Κλαμπ Μπριζ για τον ΠΑΟΚ με γνώμονα μία θέση στην ημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League, υπολογίζοντας εκ νέου στις υπηρεσίες του Τάισον κατόπιν της ίωσης από την οποία προσβλήθηκε προ λίγων ημερών και επί της ουσίας τον έθεσε εκτός διάθεσης από το ντέρμπι στην OPAP Arena με την ΑΕΚ.

Γίνεται αντιληπτό πως προ της ευρωπαϊκής «μάχης» ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν αφήνει στην τίποτα τύχη του έχοντας κατ΄ιδίαν συζητήσεις με Μάγκομεντ Οζντόεφ και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, με την υποσημείωση πως στον Δικέφαλο ρίχνουν συγχρόνως μεγάλο βάρος στη… μεγάλη εικόνα. Συνεπώς, στην προπόνηση της Τρίτης 9/4 ο mental coach της ομάδας, Κρίστιαν Φότα, είχε τετ α τετ με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται εκτός αποστολής για το σημαντικό αυτό παιχνίδι.

Προφανώς στους «ασπρόμαυρους» κατανοούν πως δεν είναι εύκολο για αυτούς να βλέπουν τους συμπαίκτες του να δίνουν τόσο «μεγάλα» παιχνίδι και αυτοί να μην μπορούν να βοηθήσουν. Έτσι, επιστρατεύτηκε ο Φότα με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να δείχνουν σε όλους πως δίνουν μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες.

Δείτε εικόνες:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία