Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Με απουσία κόντρα σε ΠΑΟΚ ο Αστέρας

Δημοφιλή

Ολοκληρώνοντας με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις του στον 7ο όμιλο του UEFA Europa Conference League, έχοντας ως απολογισμό πέντε νίκες και μία ισοπαλία, ο ΠΑΟΚ πλέον μετατοπίζει την προσοχή του κατ΄ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα και στην επικείμενη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (17.12, 17:30) στο πλαίσιο της εξ αναβολής 14ης αγωνιστικής της Super League.

Με γνώμονα το μεταξύ τους παιχνίδι και βάσει του ιατρικού δελτίου που διατηρεί επί του παρόντος στα χέρια του ο Μίλαν Ράσταβατς, άπαντες φαντάζουν ετοιμοπόλεμοι για τους Αρκάδες με την επισήμανση της απουσίας του Ρεγκίς Κρέσπι, ο οποίος θα εκτίσει σε αυτό το παιχνίδι τη μια αγωνιστική που προβλέπει η ποινή συμπλήρωσης καρτών. Από εκεί και πέρα, το όριο καρτών υπερέβη και ο Νίκος Καλτσάς που δηλώθηκε προκειμένου να εκτίσει την προβλεπόμενη ποινή στο εκτός έδρας ματς των Αρκάδων με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη 17η αγωνιστική της Super League.

Όπως φαντάζει λογικό με δεδομένη την έλλειψη ευρωπαϊκών υποχρεώσεων αλλά και την αποχή των διαιτητών, ο Αστέρας Τρίπολης φρόντισε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τον έξτρα χρόνο προετοιμασίας που δόθηκε, έχοντας επικεντρωθεί σε τομείς που υστερεί και χρήζουν βελτίωσης. Απεναντίας, ο ΠΑΟΚ κατόπιν της νίκης που απέσπασε εντός έδρας κόντρα στην Ελσίνκι (4-2) για την τελευταία αγωνιστική των ευρωπαϊκών ομίλων, ανανεώνει από σήμερα (15.12) κιόλας το «ραντεβού» του στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία