Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Απιαστος ο ΠΑΟΚ, «καθάρισε» την Ελσίνκι με 4-2

Δημοφιλή

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την παρουσία του στη φάση ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, επικρατώντας της Ελσίνκι με 4-2.

Μόλις στο 1΄ ο ΠΑΟΚ απείλησε με την ωραία ατομική ενέργεια του Κωνσταντέλια, που δεν μπόρεσε να νικήσει και τον αντίπαλο γκολκίπερ. Οι Φινλανδοί αιφνιδίασαν στο 6΄, όταν ο Ραντούλοβιτς με πλασέ μπροστά στον Μιχαηλίδη, κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κοτάρσκι.

Στο 14΄ ο Μιχαηλίδης «άγγιξε» την ισοφάριση, όταν το εξ επαφής πλασέ βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μένπα, ενώ στο 33΄ ο Κωνσταντέλιας, αν και βρέθηκε μόνος στη μεγάλη περιοχή, σούταρε πάνω από την αντίπαλη εστία. Τέσσερα λεπτά αργότερα έγινε το 1-1. Ο Μεϊτέ έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά κι ο επερχόμενος Οζντόεφ με σουτ έφερε το παιχνίδια στα ίσια. Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Κεσκίνεν, που σούταρε από πλάγια θέση πάνω από τα δοκάρια του Κοτάρσκι.

Χρειάστηκαν μόλις δύο λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν μετά την προσπάθεια του Τόμας, ο Κωνσταντέλιας έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στην αριστερή γωνία της εστίας του Μένπα.

Στο 53΄ ο ΠΑΟΚ έφθασε στο 3-1. Μετά από σύγχυση στην περιοχή της Ελσίνκι, ο Μιχαηλίδης έκανε το πλασέ, η μπάλα βρήκε στον Τοΐβιο, καταλήγοντας στα δίχτυα.

Τρία λεπτά μετά ο Δικέφαλος απείλησε και πάλι, όταν ο Μένπα έδιωξε τελευταία στιγμή σε κόρνερ το σουτ του Τάισον, ενώ και στο 66΄ ο γκολκίπερ της Ελσίνκι είχε σωτήρια επέμβαση στην προβολή του Κεντζιόρα.

Στο 70΄ ο Ολισάνια σούταρε άουτ από καλή θέση, αποτυγχάνοντας να μειώσει για την ομάδα του. Μέχρι που στο 85΄ ο Μουργκ με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το 4-1.

Στις καθυστερήσεις η Ελσίνκι κέρδισε πέναλτι, που αξιοποίησε ο Χετεμάι.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα (72΄ Βιεϊρίνια), Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ρ. Σοάρες (72΄ Μπάμπα), Μεϊτέ, Οζντόεφ (72΄ Μάρκος Αντόνιο), Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας (75΄ Μουργκ), Τάισον, Τόμας (80΄ Τζίμας)

Ελσίνκι: Μένπα, Χαμελάινεν, Τόϊβιο, Ντα Γκράτσα, Χόστικα (66΄ Χετεμάι), Ραντούλοβιτς (66΄ Ολισάνια), Λίνγκμαν, Μπαντέ, Κεσκίνεν (66΄ Ολίλα), Σοΐρι, Κανελλόπουλος (66΄ Κουασίβι).


Τελευταία νέα

Η Ντόρτμουντ πέταξε έξω την Παρί και πήγε τελικό

Με γκολ του Χούμελς, πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους, η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε εκτός έδρας την...

Στην ίδια κατηγορία