Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Νέο μήνυμα λατρείας του Τάισον για τον Κωνσταντέλια! (pics)

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την φάση των ομίλων του UEFA Europa Conference League, μετά τη νίκη του με 4-2 κόντρα στην Ελσίνκι στο γήπεδο της Τούμπας. Με αυτή τη νίκη ο Δικέφαλος έφτασε τους 16 βαθμούς από τους διαθέσιμους 18 που μπορούσε να κατακτήσει στον όμιλο.

Πλέον, ο ΠΑΟΚ αφήνει στην άκρη την Ευρώπη, η οποία θα τον απασχολήσει ξανά τον Μάρτιο, όπου θα αγωνιστεί στην φάση των «16» στις 7 και 14 Μαρτίου 2024, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου 2024.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με τον Τάισον Φρέντα έχουν… χτίσει μια απίστευτη σχέση εντός και εκτός γηπέδου, με τον Βραζιλιάνο να δείχνει με κάθε τρόπο στον μικρό μάγο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στο post που έκανε ο Κωνσταντέλιας στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο Τάισον σχολίασε από κάτω με κεφαλαία γράμματα «Σ’ αγαπάω αγόρι μου!!», δείχνοντας για ακόμη μια φορά το πόσο δεμένοι είναι μεταξύ τους.

Δείτε παρακάτω το post του Γιάννη Κωνσταντέλια και το σχόλιο του Τάισον:


Τελευταία νέα

Σάστρε: «Στις δύσκολες στιγμές πάντα η Τούμπα αλλάζει την κατάσταση»

«Χρυσή» αλλαγή αποδείχτηκε ο Σάστρε, που έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι με την ΑΕΚ. «Δίνουμε...

Στην ίδια κατηγορία